Meze Yaprak Dolma Kg #30005909 | CarrefourSA
Marka: MEZE

Meze Yaprak Dolma Kg

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
399,90 TL

Yemek tüketimi doğal bir işlem olarak boy göstermektedir. Besin tüketimi insansal olduğu kadar doğa bu konuda insanlara cömert davranmıştır. Özellikle sevilen lezzetlerden olan dolamalar ve sarmalar artık evler dışında mağazaların konserveleştirilmesi şekillerine erişim söz konusu olmuştur. CarrefourSA yaprak dolma ürününü sunarak kolaylıkla tüketim olanağını sunulmaktadır. Farklı çeşitleri olan yiyecek zeytinyağlılar içerisinde bir çeşide de sahiptir. Bu da albenisini arttıran özelliğidir. Türk mutfağı dendiğinde akılara gelen yaprak dolma ilk gelen yemeklerden birisidir. Çeşitli firmalarca sunulan yaprak sarma içerikleri artık konserveleme sayesinde uzun süreler kullanıma uygun şekilde de tüketilebilmektedir. CarrefourSA ürünü mağazalar aracılığı ile sunarken ister internetten isterse de en akın satış noktasından temin olanağını da sunuyor. Ayrıca kredi kartı ile alınabilen ürün pos cihazları sayesinde banka kartı kolaylığını da sunar. Bunun yanında nakit ödeme durumu olarak nakitten şaşmayan müşterilere sunulmaya devam etmektedir. Bu sayede yaprak dolma severler keyifle sarmaların tadına varabilir.
İçindekiler Bilgisi
Beypazarı asma yaprağı, pirinç, soğan, ayçiçek yağı, domates salçası, biber salçası, limon, nar ekşili sos, tuz, pul biber, nane, yenibahar, karabiber, su.

Alerjen Bileşenler
İz miktarda buğday gluteni içerebilir.

Menşei Ülke
TÜRKİYE

Muhafaza Şartları
0 ile + 4 °C arasında muhafaza edilmelidir. Ambalaj açıldıktan sonra buzdolabında muhafaza edilmeli ve tercihen 4 gün içinde tüketilmelidir.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
ÇATAK GIDA NAK. DAĞ. TAAH. SAN.ve TİC. LTD. ŞTİ. Adres: İvedik Organize Sanayi Bölgesi Ağaçişleri Sitesi 1333.Cad. No:47 Yenimahalle/ANKARA

İşletme Kayıt No
TR-06-K-012247

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 151
Enerji (kj) 633
Yağ (g) 3.7
Doymuş Yağ(g) 16
Karbonhidrat (g) 25
Protein (g) 4.2
Tuz(g) 1.5
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız