Yumoş Çiçek Bahçesi 3 Lt #30139404 | CarrefourSA
Marka: YUMOS

Yumoş Çiçek Bahçesi 3 Lt

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Son 9 adet
149,75 TL

adet
Yumoş Çiçek Bahçesi 3lt

Çamaşırlarınız Yumoş çiçek bahçesi sayesinde yıkandıktan sonra dahi uzun bir süre kalıcı kokusunu devam ettiriyor. Kıyafet dolabınız mis gibi kokarken kendinizi çiçek bahsesinde gibi hissetmenizi sağlıyor. Konsantre olan Yumoş Çiçek Bahçesi 3lt hem 30 yıkamaya kadar çamaşırlarınızı yıkamaya olanak sağlıyor hem de küçük ambalajı sayesinde dolabınızda daha az yer kaplıyor. Kolay açılabilir kullanışlı kapağı ve büyüleyici kokusuyla CarrefourSA temizlik ürünleri reyonunundan bu ürünü tedarik edebilir ya da anında online mağazamızdan sepetinize ekleyebilirsiniz.

Yumuşatıcı içerisinde bulunan kalıcı parfümü sayesinde çamaşırlarınızın uzun süre mis gibi kokmasını sağlar. Ayrıca içerisinde bulunan gliseril stearat sayesinde kıyafetlerinize yumuşaklık verir ve bunun uzun süre korunmasına yardımcı olur. Yumoş Çiçek Bahçesi 3lt ürününü kullandığınız sürece dolabınızı her açtığınızda içeriğindeki parfüm kokusunu duydukça mutlu olacağınızdan şüpheniz olmasın.

Uzun süren kalıcı çiçek parfümü ve kıyafetlerinizde bıraktığı pamuk gibi yumuşaklığıyla çamaşırlarınızın vazgeçilmezi olacak. Dolabınızı renklendirecek çiçekli ambalaj tasarımıyla hoş bir görüntü sağlamaktadır. Yumoş sayesinde yumuşacık bir yapıya sahip olan çamaşırlarınız daha az yıpranacaktır. İçeriğinde yıpratıcı maddeler bulunmadığından her çeşit kıyafetinizde bu ürünü gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Siz de çamaşırlarınıza özen gösteriyorsanız sizin kadar onları güzelleştirmek isteyen bu ürünü tercih edebilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız