Tropicana Pastane Portakal Parçacıklı Portakallı İçecek Pet 1 Lt #30146171 | CarrefourSA
Marka: TROPICANA

Tropicana Pastane Portakal Parçacıklı Portakallı İçecek Pet 1 Lt

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Doğal hatta taze sıkılmış portakal suyu etkisi sunan Tropicana lezzetli olduğu kadar portakalın ferahlatan etkisini de sunar. Bu ürünü gün içinde ve kahvaltıda tüketebilirsiniz. Özlelikle poğaça, börek gibi hamur işlerinin yanına çok yakışır. Tropicana pastane portakal parçacıklı portakallı içecek pet 1 lt CarrefourSA aracılığıyla, uygun fiyat avantajıyla bir tıkla kapınızda! Ayrıca ürünümüzü CarrefourSA reyonlarından da temin edebilirsiniz.

Portakal suyu yüksek miktarda C vitamini içerir. Vücudun C vitamini ihtiyacının büyük bölümünü karşılar. Erken yaşlanmayı geciktirir. Yaşlılık karşıtıdır. Vücudun direncini arttırır. Kan basıncını dengeler. Sağlıklı kan akşını sağlar. Kolesterolü düzenlemeye yardım eder. Kalp dostudur, kalp ve damar hastalıklarına karşı koruma sağlar. Kalp krizi geçirme riskini azaltır. Sindirim sistemini rahatlatarak kabızlığı önler. Bunun sonucunda bağırsakları rahatlatır. Beyin, omur ilik ve sinir sistemine faydalıdır. İskorbüt hastalığına karşı da koruma sağlar. Kolay ve dengeli zayıflamaya yardım eder.

Tropicana, dünyada en büyük meyve suyu üreten şirketidir.1947 yılında Anthony Rossi tarafından Florida’da kuruldu ve ilk yıllarda portakal suyu üretti.1949 yılında şirket Brandona taşındı ve ismi Fruit Industries olarak değiştirildi.Sonraki yıllarda üretimde başka meyveler de kullanmaya başladı.1954 yılında meyve suyunda ani pastörizasyon yöntemi ilk kez kullanıldı.1957 yılında şimdiki adını-Tropicana adını aldı.1998 yılında PepsiCo tarafından satın alındı. Dünyanın 100-den fazla ülkesinde ayrıca Türkiye’de de üretiliyor ve tüketiliyor. HYPERLINK http://www.wiki-zero.com/index.php?q=aHR0cHM6Ly90ci53aWtpcGVkaWEub3JnL3dpa2kvVHJvcGljYW5hI2NpdGVfbm90ZS0x 


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız