Paşabahçe 95200 Patısserıe Kek Kapagı+Ayk.Serv.Tbk 2 Prç. #30072025 | CarrefourSA
Marka: PASABAHCE

Paşabahçe 95200 Patısserıe Kek Kapagı+Ayk.Serv.Tbk 2 Prç.

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
120,90 TL

95200 PATISSERIE KEK KAPAGI+AYK.SERV.TBK

 

Evinizi mis gibi bir kek kokusu ile doldurdunuz. Pişirme kabından çıkardığınız keki üzeri açık bir şekilde tuttuğunuz takdirde tozlanması ve kuruması kaçınılmaz olacaktır. Ev düzeni ve züccaciye reyonlarından 95200 PATISSERIE KEK KAPAGI+AYK.SERV.TBK temin ettiğiniz takdirde keklerinizle ilgili bu sorunu ortadan kaldırabilirsiniz. CarrefourSA reyonlarında mutfak ürünleri bölümünde satışa sunulan ve ayaklı servis tabağı ile kapak olmak üzere iki parçadan oluşan bu ürünü dilerseniz sofralarınızda servis amaçlı olarak da kullanabilirsiniz.

95200 PATISSERIE KEK KAPAGI+AYK.SERV.TBK cam kek servis tabağı ile dikkat çekiyor. Şık bir tasarıma sahip olan bu ürünle kek ve pastalarınızın yalnızca lezzeti değil sunumu da konuşuluyor. Sade ve zarif görünümü ile öne çıkan bu ürün farklı renklerin kullanıldığı sofralara uyum içinde eşlik edebiliyor. Kapak üzerinde yer alan kulp sayesinde kolayca açılıp kapatılabilen bu tabak, kek ve pastalarınızın kurumasını ve tozlanmasını önlüyor. Bu ürün yalnızca hamur işlerinde değil, kapalı olarak saklanmak istenen diğer gıdaların servisinde de değerlendirilebiliyor. Cam servis kabının yine camdan olan ayağı da ürüne zarif bir hava katıyor.

 

Model: 95200 

Hacim: 322 mm

Yükseklik: 262,5 mm

 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız