Mehtap 3 Parça Tava Seti 18+22+26 Cm #30120187 | CarrefourSA
Marka: MEHTAP

Mehtap 3 Parça Tava Seti 18+22+26 Cm

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Son 354 adet
429,90 TL 349,90 TL

116,63 TL / Adet

CarrefourSA Kart İle
adet

Mehtap 3’lü Tava Seti 18 + 22 + 26 cm

Züccaciye ürünleri sayesinde evlerin hem düzeni sağlanabilmekte hem de evlerin her türlü ihtiyacı karşılanabilmektedir. Evlerin en büyük ihtiyaçlarının başında tencere ve tavalar gelmektedir. Evlerde yemeklerin pişirilmesine olanak sağlayan yegane parçalar olan tencere ve tavalar günümüzde özellikle yeni taşınan bireyler için oldukça önemli bir ihtiyaç haline dönüşebilmektedir. Tava satın alırken tavanın yapıldığı malzemenin kaliteli olduğunun aranması oldukça önemlidir. Tava eğer kaliteli bir malzemeden imal edilmedi ise zaman içerisinde eskiyecek, delinecek ve daha zararlı bir hal alacaktır. Aynı zamanda tava da pişirilen yemeklerin de herhangi bir lezzeti kalmayacaktır. Mehtap 3’lü Tava Seti 18 + 22 + 26 cm set sayesinde siz de en lezzetli yemekleri pişirebilir ve ikram edebilirsiniz. CarrefourSA reyonlarında bulabileceğiniz bu toplu ürünlerin avantajlarının herkes tarafından ulaşmasını sağlamaktayız.

Mutfak ürünleri kategorisinin vazgeçilmezleri arasında yer alan Mehtap 3’lü Tava Seti 18 + 22 + 26 cm tava seti sayesinde siz de daha kaliteli bir tava setine sahip olabilir ve daha lezzetli yemekleri ortaya çıkarabilirsiniz.

  • Ürünlerde farklı renk seçenekleri mevcuttur. Mağaza stok durumuna göre gönderim yapılacaktır.

 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız