Ihe Altınçörek Fındıklı Ve Üzümlü Ekmek #30053365 | CarrefourSA
Marka: IHE

Ihe Altınçörek Fındıklı Ve Üzümlü Ekmek

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
5,00 TL

"Kahvaltılarda, çay saatlerinde en iyi eşlikçilerinizden biri olacak Altın Çörek fındıklı ve üzümlü ekmek, lezzetli bir öğün olarak sunuluyor.CarrefourSA’nın normal ekmekler bölümünde yer alan Altın Çörek fındıklı ve üzümlü ekmek tazeliği ile sofranın en lezzetli yiyeceklerinden biridir. Fındık ve üzümün eşsiz uyumu ile hem lezzetli hem de doyurucu bir beslenme seçeneği sunar. Sizin ve ailenizin severek yiyeceği, farklı bir ekmek çeşidi olarak her öğünde tüketime uygundur. Altın Çörek fındıklı ve üzümlü ekmek, kahvaltılarda reçel çeşitleri ile farklı bir lezzet kazanır. Kahve zamanı geldiğinde, yanında en iyi eşlikçilerden biri olur. Çay saatlerinizde, lezzetli bir alternatiftir. İçeriğindeki kuruyemiş ve meyvesi sayesinde doyurucudur. Tazeliğini koruyan ambalajı sayesinde evinizde her zaman bulundurabilirsiniz. Misafirlerinize çay ve kahve yanında ikram edebilir ya da meyve suları ile servis edebilirsiniz. Altın Çörek fındıklı ve üzümlü ekmek, açlığınızı yatıştırmak için de yanınızda taşıyabileceğiniz pratik ve lezzetli bir alternatiftir. Farklı ekmek çeşitlerini denemek, kahvaltı ve çay saatlerinizde lezzetli bir alternatif sunmak için Altın Çörek fındıklı ve üzümlü ekmeği hemen sepetinize ekleyebilir ve kolayca satın alabilirsiniz."
İçindekiler Bilgisi
Özel amaçlı buğday unu, su, ekşi hamur mayası, %18 fındık içi, %16 kuş üzümü, gluten, fındık yağı, keçiboynuzu tozu, peyniraltı suyu tozu, buğday ruşeymi, bitkisel lif(buğday, patates, arap zamkı lifi), tuz, üzüm sirkesi, zerdeçal, çörekotu, bitkisel emülgatör, gıda enzimi, antioksidan, koruyucu.

Alerjen Bileşenler
Gluten, fındık, süt ve süt ürünleri içerir.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve kuru yerde muhafaza ediniz.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
İstanbul Halk Ekmek A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-34-K-000148

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 303
Yağ (g) 8.3
Doymuş Yağ(g) 2.2
Karbonhidrat (g) 46.5
Şekerler (g) 6.9
Lif(g) 3.5
Protein (g) 8.9
Tuz(g) 0.5
Vitamin E (mg) 3.6
Niasın (mg) 2.3
Fosfor (mg) 57.1
Magnezyum (mg) 36.1
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız