Aly Tortilla Lavaş 25 Cm 6'lı 390 g #30092966 | CarrefourSA
Marka: ALY

Aly Tortilla Lavaş 25 Cm 6'lı 390 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
54,50 TL

adet
Aly Lavaş 6'lı

Gıda ve yemek malzemeleri reyonu içerisinde ürünleri bulunan markalar, sizlere en kaliteli yöntemler ile hazırlanmış olan ürünlerini en hijyenik şartlar altında sunmaktadırlar. Bu ürünler birbirinden farklı damak tatlarına hitap ettikleri gibi aynı zamanda pratik ürünlerden de oluşmaktadır. Yaşamımızı deva m ettirmemizi sağlarken bizlere eşsiz lezzetleri de beraberin sunan bu reyon içerisinde yer alan Aly Lavaş 6'lı unlu mamuller ve tatlılar reyonu içerisinde sizlere sunulmaktadır. En taze şekilde hazırlanmış olunan bu geleneksel lezzet 6’lı paketler halinde sizleri beklemektedir. 25 cm boyutunda olan lavaşlar ile dilediğiniz yemeği en lezzetli hale getirebilirsiniz. Hazırlandıktan sonra lavaş ile tüketilirken daha lezzetli olan yemekler bulunmaktadır. Size bu lezzeti sağlamak için üretilmiş olunan bu ürün en taze, en lezzetli lavaşları sizlere CarrefourSA reyonlarında sunmaktadır.

Aly Lavaş 6'lı ürününü unlu mamuller ve tatlılar reyonu içerisinden, yufka, teze hamur ve mayalar reyonundan kolaylıkla temin edebilirsiniz. Ürünü tek tık ile sepetinize ekleyebilir ve ardından dilediğiniz ödeme yöntemini kullanarak alışverişinizi sonlandırabilirsiniz. Kapıda ödeme seçenekleri bulunmakta olup, dilerseniz online olarak da yapabilirsiniz.


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız