Anna'S Original Ginger 150 Gr #30004944 | CarrefourSA
Marka: ANNA'S

Anna'S Original Ginger 150 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
119,90 TL

Annas Gınger 150 Gr

Çerez, çikolata ve bisküvi reyonu içerisinde yer alan Annas Gınger 150 Gr farklı ve doygun lezzeti ile muhabbet ve çay keyiflerinizin vazgeçilmez lezzeti olacaktır. Zencefil hem çöreklere hem de kurabiyelere yakışan bir aromaya sahiptir. Bu bisküvi de zencefil lezzetini yoğun bir şekilde taşıyan incecik, gevrek bir bisküvidir. Çay saatlerinizi keyiflendirecek olan bu ürün hem yetişkinler hem de çocuklar tarafından severek tüketilmektedir. Gerçek zencefil lezzetinin bisküvi ile uyum yakaladığı an ortaya çıkan bu ürün kahvaltılarda, kahve saatlerinde, çay saatlerinde size eşlik edecektir. Bisküvinizi yanınızda taşıyabilir ve atıştırmalık olarak gün içerisinde tüketebilir, yakınlarınıza bu lezzeti ikram edebilirsiniz. Yoğun lezzeti ve gevrek yapısı ile çok sevilen bu ürünü CarrefourSA reyonlarında bulabilirsiniz.

Annas Gınger 150 Gr ürününü bisküviler ve kekler reyonu içerisinde, diğer tatlı bisküviler arasında rahatlıkla bulabilirsiniz. Ürünü tek tık ile bulunduğu reyondan sepete ekleyebilir ve alışverişinize devam edebilirsiniz. Alışverişinizi sonlandıracağınız zaman dilediğiniz ödeme yöntemini tercih edebilirsiniz. Dilerseniz online dilerseniz de kapıda kredi kartı ile alışverişinizi güvenli yollar ile bitirebilirsiniz.


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız