Apikoğlu Dana Jambon #30038965 | CarrefourSA
Marka: APİKOĞLU

Apikoğlu Dana Jambon

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
1.099,90 TL

kg
Apikoğlu Dana Jambon

Kahvaltılık olarak tüketilebilecek et, şarküteri ve balık ürünleri arasında dana jambon, etin en lezzetli hallerinden biri olarak her gün tüketilebilecek bir içerik oluşturuyor. Tost, soğuk sandviç, omlet veya dilim şeklinde tüketebileceğiniz Apikoğlu Dana Jambon ürünü, yüzde 100 dana etinden üretilmiş eşsiz bir kahvaltılık lezzet sağlıyor. Apikoğlu ürünlerine CarrefourSA reyonlarında rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarında Şarküteri bölümü içerisinde bulabileceğiniz bu ürün, kilogram özelliği ile birlikte satışa sunuluyor. İstediğiniz gramaj ile birlikte satın alabileceğiniz Apikoğlu Dana Jambon ürününü, incecik dilimler sayesinde kahvaltılarda lezzetli bir şekilde tüketebilir ve farklı tarifler ile birlikte deneyebilirsiniz.

Hindi veya domuz eti gibi istenmeyen içerikleri barındırmayan bu ürün, protein ve B vitamini açısından zengin bir besin değerine sahip olarak, günlük besin ihtiyacını karşılıyor. İster çiğ olarak ister farklı tarifler içerisinde börek veya fırın yemekleri ile birlikte pişirebileceğiniz bu ürün, lezzetli ve pratik bir malzeme olarak mutfaklarda her zaman kullanılabiliyor.

Dengeli baharat oranı ve hijyenik koşullarda üretim sağlanması ile birlikte bu jambon ürününü kolayca dilimleyebilir ve mutfağınızda her zaman hazır şekilde kullanabilirsiniz.

İçindekiler Bilgisi
Dana eti,su,nişasta,tuz,baharat karışımı,stabilizör(E452),antioksidan(E300).koruyucu(E250)

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
2-4 °C

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Etsan Gıda San. A.Ş. Tepeören Mah. Akdeniz Sok. No:4 Tuzla/İSTANBUL

İşletme Onay No
TR34-0030

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 86
Enerji (kj) 365
Yağ (g) 1.6
Doymuş Yağ(g) 0.8
Karbonhidrat (g) 5
Protein (g) 13
Tuz(g) 1.8
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız