Arifoğlu Sarımsak Ganül 65 Gr #30093360 | CarrefourSA
Marka: ARİFOĞLU

Arifoğlu Sarımsak Ganül 65 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
70,90 TL

adet
"Arifoğlu Sarımsak Granül 65 g

Mutfakta işinizi kolaylaştıran ve pratik bir şekilde yemeklerinizi lezzetlendiren Arifoğlu Sarımsak Granül 65 g, kalabalık yemek masalarındaki yerini alıyor.
Sarımsak soymak, yıkamak, doğramak ve havana koyup dövmek gibi işlere ayıracak vaktiniz olmadığı zamanlar kurtarıcınız olan ürün, size pratiklik sunarak zaman kazandırıyor. Makarnanın veya yaprak dolmanın üzeri için hazırlayacağınız sarımsaklı yoğurdun yemeğinize katacağı lezzeti bilseniz de uğraşmaya vaktiniz kalmıyorsa eşsiz tattan vazgeçmek yerine hemen üründen yardım alabiliyorsunuz. Üründen sadece yarım çay kaşığı kadar ekleyeceğiniz yemekler ya da çorbalar çok daha lezzetli oluyor.
Ürünün paketlendiği uzun ve ince cam kavanoz, her yere sığıyor; masanızda yer işgal etmiyor. Kapak bölümü emniyetli olan ürün, hiç ağzı açılmadan mutfağınıza kadar ulaşmış oluyor. Hijyenik olarak hazırlanan ürünü doğrudan servis tabağınızdaki yemeğinizin üzerine de serpiştirebilirsiniz. Oldukça faydalı gıdalar arasında bulunan sarımsağı daha fazla tüketmek için estetik bir tasarıma sahip küçük kavanozu tuzluk ve biberlik ile birlikte yemek masasında da bulundurabilirsiniz.
Mantı servisinde, lahana sarması veya közlenmiş patlıcan ile birlikte kullanabileceğiniz lezzetli çeşniyi, CarrefourSA reyonları içinde bulunan Baharat bölümünden satın almak için ürünü hemen sepetinize ekleyebilirsiniz.
"
İçindekiler Bilgisi
Sarımsak (Kurutulmuş/Granül)

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Rutubetsiz, Kuru, Serin ve Işık Almayan Yerlerde Ağzı Kapalı Olarak Muhafaza Ediniz.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Arpaş Arifoğlu Paz.Dağ.Tic.Aş

İşletme Kayıt No
TR-34-K-000495

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız