Knorr Patates Püresi 60 G #30050554 | CarrefourSA
Marka: KNORR

Knorr Patates Püresi 60 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
33,90 TL 25,43 TL

CarrefourSA Kart İle
adet

"Knorr Patates Püresi 60 g

 
Özellikle et yemeklerinin yanında hazırlanan yiyeceklerden belki de en çok yakışanı patates püresidir. Oldukça kolay gibi görünse de birçok sebepten dolayı hazırladığınız yiyecek yenilmeyecek bir halde olabilir. Fazla süt veya yağ konulması halinde lapa bir hale gelebilecekken, iyi ezilmeyen patatesler yüzünden ağızda yaratması gereken akışkan tadı kaybedebilir. Ezme ve karıştırma teknikleri yanlış uygulandığı takdirde sakız gibi bir kıvama sahip olması dolayısıyla, uzun uğraşlar sonucu hazırladığınız yiyecek hayal kırıklığı haline dönüşebilir.
Hem zamandan tasarruf edebileceğiniz hem de ideal kıvamda bir aperatif hazırlamanızı sağlayan Knorr Patates Püresi 60 g iki kişilik özel paketlerde satışa sunuluyor. Hazırlanması yalnızca 5 dakika süren ve sizi büyük bir zahmetten kurtaran ürün, oldukça az malzemeyle size mükemmel bir tat sunmayı hedefliyor. Yarım bardak süt, 1 bardak su, 1 çay kaşığı tuz ve yarım yemek kaşığı margarinle kolayca hazırlanan ürün CarrefourSA reyonlarında hazır yemekler bölümünde yer alıyor.
İster kızarmış bir etin, ister evinizde hazırladığınız bir kebabın yanında rahatlıkla misafirlerinize sunabileceğiniz ürüne sahip olmak için hemen sepetinize ekleyip kolayca satın alabilirsiniz.
Ürün Kodu: 33425

"

İçindekiler Bilgisi
Kurutulmuş Patates (%99), Emülgatör (Yağ Asitlerinin Mono ve Digliseritleri), Stabilizör (Disodyum Difosfat), Antioksidanlar (Askorbil Palmitat, Sodyum Metabisülfit), Baharat Ekstraktı, Aroma Verici.

Alerjen Bileşenler
Sülfit İçerir. İz Miktarda, Buğday, Yumurta, Süt ve Süt Ürünleri, Hardal, Soya, Çam Fıstığı, Kereviz, Antep Fıstığı, Fındık, Badem ve Susam İçerebilir.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin, Kuru ve Kokusuz Yerde Saklayınız.

Kullanım Talimatı
1- Tencerenin İçine, 1/4 Su Bardağı (250ml) Suyu, Yarım Su Bardağı (100 Ml) Sütü, Yarım Yemek Kaşığı (7,5 Gr) Margarini, 1 Çay Kaşığı (2 Gr) Tuzu Koyun.2- İçine 1 Paket Knorr Patates Püresi'ni De İlave Edip, Patates Püresi Kıvamı

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Unilever San.Ve Tic.Türk A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-34-K-015306

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 360 18
Enerji (kj) 1500 18
Yağ (g) 0.6 1
Doymuş Yağ(g) 0.3 2
Karbonhidrat (g) 76 29
Şekerler (g) 0.8 1
Lif(g) 5 20
Protein (g) 8 16
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız