Arifoğlu Tatlı Kırmızı Biber 70 G #30095346 | CarrefourSA
Marka: ARİFOĞLU

Arifoğlu Tatlı Kırmızı Biber 70 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
44,90 TL

30095346 - Arifoğlu Tatlı Kırmızı Biber 50 g

Kolay açılan ve kaliteli ambalajıyla, 50 gramlık paketiyle Arifoğlu Tatlı Kırmızı Biber, şimdi sipariş ettiğiniz takdirde CarrefourSA’dan kapınıza kadar geliyor.

CarrefourSA tüketicilerinin sepetlerine ekledikleri baharatlar arasında en çok tercih edilen tatlı kırmızı biberler, özellikle de sulu yemeklerin vazgeçilmezi olarak tanımlanır. Salatalara da çok yakışan Arifoğlu Tatlı Kırmızı Biber, lahmacun gibi yiyecekler üzerinde de lezzeti ikiye katlar. Uzun yurtdışı seyahatlerinde, Avrupa ve Amerika’da bulamayabileceğiniz bu baharatı, çantanıza depolamanızda fayda var. Yakıştığı tüm kebaplara, Manisa Kebabı’nı eklemeden de geçmeyelim. Arnavut Ciğeri ve ince ince doğranmış soğanları da en iyi tamamlayandır.

CarrefourSA’nın Gıda ve Yemek Malzemeleri reyonlarının Baharat bölümünde bulabileceğiniz bu ürünlerinin büyük bir kısmı, 70 yıldır herkesin güvenle tüketebileceği doğal lezzetleri sofralara kadar getiren; sos, salça, bitki çayları ve baharat başta olmak üzere yüzlerce çeşit ürünü milyonlarca insana ulaştıran Arifoğlu markasının ürünleridir. Bu ürünlerden biri olan 50 gramlık Arifoğlu Tatlı Kırmızı Biber paketini sepetinize ekleyebilir ve bu ürünün kalitesini deneyimleyebilirsiniz. İster kredi kartınızla (online) çevrimiçi olarak, ister kapıda kredi kartı veya nakit ödeme seçeneğini kullanın.

İçindekiler Bilgisi
Tatlı Kırmızı Biber (Öğütülmüş)

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Rutubetsiz, Kuru, Serin ve Işık Almayan Yerlerde Ağzı Kapalı Olarak Muhafaza Ediniz.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Arpaş Arifoğlu Paz.Dağ.Tic.Aş

İşletme Kayıt No
TR-34-K-000495

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız