Bambu Kesme Tahtası 40x25 cm #30144643 | CarrefourSA

Bambu Kesme Tahtası 40x25 cm

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
47,70 TL

Bambu Kesme Tahtası 40X25 Cm

Zücaciyenin mutfak ürünleri kapsamında ön plana çıkan bambu kesme tahtası 40x25 cm ile en leziz yemeklerin en doğru başlangıçları yapılabilir. Kesme tahtasının en kaliteli şekli olan bu ürün ile sebzelerin, etlerin, meyvelerin yahut şarküteri ürünlerinin oldukça kolay bir şekilde kesilmesi ve kullanıma hazır hale gelmesi mümkün olacaktır. Böylece yemek yapımında da pratiklik kazanılacaktır. Ürün ile yemek yapmanın daha keyifli bir hal alacağını da bilmeniz gerekecek. O halde ürün sahibi olmak isteyenler CarrefourSA reyonlarında yerlerini alabilirler.

Çatal, bıçak, kaşık bölümünde yerini alan bambu kesme tahtası 40x25 cm hayatını olduğundan daha kolay hale getirmek isteyenlerin yanında olacaktır. Kolaylığın yanı sıra zarafeti de beraberinde getiren bu ürün ile kesimini yapacağınız gıda ürünlerinizi ürünün dayanıklılığına bırakabilirsiniz. Ürünün bambu oluşu sağlık noktasındaki avantajlarıyla da diğer ürünlere göre daha çok ön plana çıkacaktır. O halde mutfakta pratiklik kazanırken sağlıklı koşullarda yemek yapma keyfine de sahip olmak isterseniz ürünün yanı başınızda olacağını unutmamanız gerekir. Suya karşı şişmelerin de önüne geçen ürüne mutfağınızda yer vermek için hazır olun.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız