Bayce Pekoe Ceylon Çay 500 Gr #30012467 | CarrefourSA
Marka: BAYCE

Bayce Pekoe Ceylon Çay 500 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
390,00 TL

adet
"Bayce Pekoe Ceylon Çay 500 g

Sıcak içecek tutkunlarının ve çaydan vazgeçemeyenlerin aradıkları özel çay tadını bulabilecekleri Bayce Pekoe Ceylon Çay CarrefourSA reyonlarında diğer klasik çaylar bölümündeki yerini alıyor.

Bir tatlı kaşığı ceylon çay ile üç dört bardak çay demleyebilirsiniz. İster porselen demliğinizde isterseniz de çelik veya bakır demliklerde nefis içimli klasik çay tadını yakalayabilirsiniz. Diğer çaylarla birlikte kullandığınızda ise kişi sayısını göz önünde bulundurarak 3/1 oranında ceylon çay ilavesi yaparsanız, demlediğiniz çay, daha parlak ve koyu kıvam alarak işinizi kolaylaştırabilir. Kokusu ve tadıyla sıcacık çay içme keyfini maksimum seviyede yaşatan Bayce Pekoe çay ile istediğiniz sayıda misafir ağırlamanız mümkün oluyor. Demlikteki çay kolay kolay bitmiyor, bereketli bir kullanım sağlıyor.

Klasik çaylar konusunda hassas olan kişilerin aroması ve parlaklığıyla tercih ettikleri ceylon çayı mutfaklarınızda deneyerek sevdiklerinize ve ailenize ikram edebilirsiniz. Çay saati keyfine zaman ayırabilirseniz atıştırmalıkların, krakerlerin yanında mis gibi taze çay kokusu eşliğinde sıcak sohbetler gerçekleştirebilirsiniz. Tek başına veya konuklarınızla birlikte klasik siyah çay tadını, en güzel cam bardaklarda rengiyle göz kırpan, tadıyla içinizi açan Bayce ceylon ile yaşayabilirsiniz. Her yudumda maksimum tat için ürünü kolaylıkla sepetinize ekleyebilirsiniz.

Ürün Kodu: 265650

"

Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız