Çaykur Tiryaki Çayı 500 Gr #30088502 | CarrefourSA
Marka: ÇAYKUR

Çaykur Tiryaki Çayı 500 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
81,75 TL

adet
"Çaykur Tiryaki Çayı 500 g

CarrefourSA Harman Çaylar bölümünde sizlere sunulan Çaykur Tiryaki Çayı 500 g, bahçelerden evinize gelen özel bir harman olarak dikkat çekiyor. Tek başına tüketilebileceği gibi diğer çeşitlerle karıştırılarak daha zengin bir tada ve kokuya ulaşılmasına da yardımcı oluyor. İçinde katkı maddesi bulundurmuyor ve saf tadı, zamanla alışkanlık yapıyor.
Ürün, Türk insanı için sıcak bir içecekten çok daha fazlasını ifade ediyor. İyi demlenmiş tavşan kanı bardakta sunulan geleneksel lezzet, yaz aylarında harareti alıyor; kış aylarında ise içinizi ısıtıyor. Dost sohbetlerinin demini artırırken toplantılarda ve çalışma esnasında odaklanmayı kolaylaştırıyor. Sabahları güne zinde bir başlangıç yapmanızı sağlarken, akşamları ise günün yorgunluğunu atmanıza yardımcı oluyor. Simit, poğaça türü tuzlu ya da kek, pasta, kurabiye gibi tatlı yiyeceklerin yanında vazgeçilmez içecek olarak kabul ediliyor.
Demlerken iyi kalite su kullanılması ise en iyi lezzeti yakalamak adına tercih edilen çaydanlığın türü kadar önem taşıyor. Porselende demlenen içeceğin lezzeti ve aroması, çok daha güçlü oluyor. Hazırlama aşamasında içine tarçın, karanfil atarak oluşan yeni rayihalar, yeni tatlar deneyebilirsiniz. En zor beğenenlerin bile damak tadına uygun olan ürünü, hemen sepetinize ekleyerek kolayca satın alabilirsiniz.
Ürün Kodu: 166835
"
İçindekiler Bilgisi
Siyah Çay

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Kullanım Talimatı
ÇAYKUR ÇAYININ GELENEKSEL AROMASINI VE KOKUSUNU BOZMAMAK İÇİN MUTLAKA KİREÇSİZ SU KULLANILMALI, ÇAYKUR ÇAYI'NI HER BARDAKTA, RENGİ VE KOKUSUYLA TAM KIVAMINDA DEMLEMEK İÇİN BİR ÇAY BARDAĞINA KARŞILIK 2 ÇAY KAŞIĞI ÇAY KONULMALI, DEMLİK

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Çaykur Mersin Pazarlama Bölge Müdürlüğü-Tarsus Yolu 7 Km Karacailyas / Mersin

İşletme Kayıt No
TR-53-K-000228

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 1
Enerji (kj) 4
Karbonhidrat (g) 0.2
Şekerler (g) 0.1
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız