Berrak Sandviç Turşu 340 ml #30065644 | CarrefourSA
Marka: BERRAK

Berrak Sandviç Turşu 340 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Berrak Sandviç Turşu 340 ML

Berrak sandviç turşu besin değeri yüksek bir üründür. Koruyucu kabı sayesinde dışarı ile temas etmez. Herhangi bir zarar teşkil etmez. Turşu cam kavanoz içerisinde yer alır. Hava almaz. Ürün oldukça dayanıklıdır. Berrak sandviç turşuları salamura içerisinde kavanozlara doldurulur. Pastörize edilen ürün oldukça lezzetlidir. Ev turşusu lezzetini yemek sofralarına sunar. Berrak sandviç turşu 340 ml lezzetlidir. Salatalıklar ince ince dilimlenmiştir. Ürün konserve kutu içerisinde bulunur. İnsan sağlığı için bir zararı yoktur. Hijyenik koşullarda üretilir. Berrak sandviç turşu ürününü CarrefourSA reyonlarından kolaylıkla satın almanız mümkündür. Ayrıca internet sitemizden siparişinizi de verebilirsiniz.

Berrak sandviç turşunun besin değerleri yüksektir. Ürün bir takım ön işlemlerden geçer. Sonra cam kavanozlara doldurulur. Kap hava almaz. Dayanıklı bir özelliğe sahiptir. Berrak sandviç turşu ev turşusu lezzetini sofralarınıza sunar. İçerisinde herhangi koruyucu bir madde bulunmaz. Ürünün serin bir yerde muhafaza edilmesi gerekir. Böylece uzun süre kullanılabilir. Berrak sandviç turşu hijyenik koşullarda üretilir. Bu sayede insan sağlığına bir zarar teşkil etmez. Yemeklerinizin yanına güvenle ikram edebilirsiniz. Böylece muhteşem bir lezzeti tatmış olursunuz.

İçindekiler Bilgisi
Salatalık(%55.8)Su,Sirke,Yapı Sertleştirici Kalsiyum Klorür,Doğal Aromalar,Aspir Çiçeği Ekstraktı

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve kuru yerde ışıktan muhafaza ediniz. Açıldıktan sonra buzdolabında saklayınız.

Süzme Ağırlık
190

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Zey-Tur-San Gıda Sanayi Ve Ve Tiçaret A.Ş ,Gemiç Köyü 16825 Orhangazi-Bursa

İşletme Kayıt No
TR-16-K-004599

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 15
Enerji (kj) 63
Karbonhidrat (g) 3
Şekerler (g) 1
Protein (g) 1
Tuz(g) 2.5
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız