Beşler Kokteyl Sosis 400 Gr #30047242 | CarrefourSA
Marka: BESLER

Beşler Kokteyl Sosis 400 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
100,90 TL

adet
"
Besler Kokteyl Sosis 400 g

Sizin için en lezzetli şekilde üretilmiş Beşler Kokteyl Sosis, pratik hazırlanışı ve kolay sunumu ile tarifleriniz arasında kendine yer açıyor.CarrefourSA sosis bölümünde kolaylıkla bulabileceğiniz Beşler Kokteyl Sosis, siz ve aileniz için kahvaltılarda, öğle yemeklerinde hatta akşam yemeklerinde bile sofranızı tatlandıracak özelliklere sahip.Kalite ve helal belgeli Beşler et ürünleri markasının garantisi ile huzur ve güven içerisinde kokteyl sosislerin tadını çıkarabilirsiniz.Kokteyl sosisin normal sosislerden farkı, daha minik parçalar halinde sunulmasıdır.Böylece kokteyl sosisin minik olması, sosisin daha kolay hazırlanmasını sağlar ve yarısını kesip sakladığınız normal sosisler gibi olmadığı için daha ekonomik ve sağlıklıdır.

Beşler Kokteyl Sosis, yumurta, pizza, börek, menemen gibi yiyeceklerin içine konulabildiği gibi, patates kızartmasının yanında mayonez ve ketçap eşliğinde de tüketilebilir.Üstelik salçalı ya da sade olarak da kızartılıp, servis edilebilir.Ayrıca, kenarlarına artı şeklinde kesik atarak kızartıldığında, çiçek gibi açan lezzetli kokteyl sosislerle benzersiz ve şık sunumlar yapabilirsiniz. 

Yetişkinlerin ve çocukların farklı öğünlerde severek yiyeceği Beşler Kokteyl Sosis'i satın almak için, ürünü hemen sepetinize ekleyebilirsiniz. Ürün Kodu: 333428


"
İçindekiler Bilgisi
Piliç eti, dana yağı, nişasta, baharat, tuz, stabilizatör (E452), antioksidan madde (E301), antimikrobiyal madde (E250).

Menşei Ülke
TÜRKİYE

Muhafaza Şartları
0-4 °C muhafaza ediniz

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Beşler Et Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

İşletme Onay No
TR34-0043

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 186
Enerji (kj) 791
Yağ (g) 12.8
Karbonhidrat (g) 3.7
Protein (g) 10.7
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız