Beta Earl Grey Demlik Poşet 48x3,2 G #30093467 | CarrefourSA
Marka: BETA

Beta Earl Grey Demlik Poşet 48x3,2 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
167,50 TL

adet
"Beta Tea Earl Grey Demlik Poşet 48'li

Muson Güney Asya'sının mis kokulu çay bahçelerinden toplanıp CarrefourSA'nın Demlik Poşet Çaylar reyonuna kadar gelen Beta Tea Earl Grey Demlik Poşet 48'li, enfes tadı ve eşsiz kokusuyla ön plana çıkıyor.

Hindistan ve Akdeniz iklim bölgelerinde yetişen sedef ağacının meyvesi olan bergamotun yağının kavrulup, Seylan'ın eşsiz çayıyla harmanlanmasıyla yapılan ürün, özellikle kokusuyla dikkat çekiyor. Turunçgilleri andıran aromalı tadı ile ülkemizde son zamanlarda çok popülerleşen ürün, samimi ve muhabbet dolu ortamların vazgeçilmezi oluyor. Gün içerisinde çokça tüketilen ürün, kahvaltıdan akşam yemeğine; hatta sonrasına kadar demliklerden eksik olmuyor. Her bardağında ayrı bir keyif sunan içecek, verdiği demle sadece aromatik olarak değil; görüntü olarak de tercih ediliyor.

Pratik ambalajlamasıyla demlemesi ve temizlemesi kolay olan ürün, 48 paketten oluşuyor. Özellikle demlerken sağladığı vakit tasarrufu sayesinde ofis ortamlarının ve öğrenci evlerinin vazgeçilmezi bir ürün olarak dikkat çekiyor. Ayrıca, taşıması kolay olan ürünü dışsal ortamlarda, özellikle de piknik gibi etkinliklerde tercih edebilirsiniz. Enfes aroması ve kokusuyla gerçek bir keyif yaşatan ürün, daha paketini açmadan odayı kaplayan kokusuyla cezbediyor.

Bergamot aromalı harika lezzeti denemek için ürünü sepetinize ekleyip hemen satın alabilirsiniz.

"

Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız