Çaykur Bardak Poşet 25'li 50 G #30024835 | CarrefourSA
Marka: ÇAYKUR

Çaykur Bardak Poşet 25'li 50 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
29,90 TL

adet
30024835 Çaykur Süzme Poşet 25’li 50 Gr.

Çaykur’un siyah süzme poşet çayları, çay demlemeye vakti olmayanlar için hızlı ve lezzetli bir çözüm olarak öne çıkıyor. Altınbaşlı yapısı ve Karadeniz’in eşsiz topraklarından özenle toplanan %100 doğal çaylardan üretilir. Ürün içerisinde 25 adet poşet çay bulunmaktadır. Yoğun tempoda çalışanlar için tam bir kurtarıcı olan Çaykur Süzme Poşet 25’li 50 Gr. CarrefourSA Sıcak İçecekler reyonundan da bulunan Demlik Poşet Çaylar bölümünden ulaşabilir, online mağazamızdan tek tıkla satın alabilirsiniz.

Doğallığı ve nefis aroması ile çay severler için pratik çay demleme yöntemi sunar. Kıvamını tutturma derdi olmadan sadece sıcak su ile istediğiniz çay demini kolayca alabilirsiniz. Tempolu mesai yapıp vakti az olan tüketiciler için özenle hazırlanmış olan Çaykur’un bu özel tadını kesinlikle denemenizi öneririz. Çay, içerisinde bulunan uyarıcı etkisi nedeniyle zihinsel ve bedensel yorgunluğu giderici özelliğe sahiptir. Çayın yapılan araştırmalar ile kolon kanseri başta olmak üzere pek çok kanser türünü önleyici etkileri olduğu tespit edilmiştir. Midenin çalışmasını destekleyerek mideyi kuvvetlendirir. Ayrıca ağız kokusunu da engeller. Çayınızı içtikten sonra süzme poşeti ılık şekilde gözünüze uygulayıp gözlerinizi rahatlatabilirsiniz.

İçindekiler Bilgisi
Siyah çay

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Kullanım Talimatı
İÇİNDE KAYNAMIŞ SU BULUNAN FİNCAN VEYA BARDAĞA ÇAYKUR siyah SÜZEN ÇAY KOYUNUZ. 3-4 DK BEKLETİNİZ. POŞETİ SIKMADAN ÇIKARINIZ.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
 Çay İşletmleri Genel Müdürlüğü-Müftü Mah. Menderes Bulvarı 53080 - Rize

İşletme Kayıt No
TR-53-K-000228

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 1
Enerji (kj) 4
Karbonhidrat (g) 0.2
Şekerler (g) 0.1
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız