Beta Tea Taç Yaprak Bardak Poşet 25'li #30110308 | CarrefourSA
Marka: BETA

Beta Tea Taç Yaprak Bardak Poşet 25'li

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
72,90 TL

adet
"Beta Tea Taç Yaprak Bardak Poşet 25'li

Beta Tea Taç Yaprak Bardak Poşet Çay, CarrefourSA reyonlarında fincan poşet çaylar bölümünde sunuluyor. Sarı ve siyah renkteki karton ambalaj içerisinde 25 süzen poşet çay bulunuyor. Her bir süzen poşet çay, koruyucu paketleri ile birlikte karton ambalaja özenle yerleştirilmiş durumda.

Mayıs aylarında tomurcuklanan ilk çay yapraklarının Doğu Karadeniz yamaçlarından toplanıp işlenmesiyle üretilen Beta Taç Yaprak, üretim süresi boyunca Sri Lankalı çay uzmanları tarafından denetlenir. Beta Tea, doğal aromasını ve tat yoğunluğunu koruyan işlemlerden geçerek üretilen bir çay olduğu için yoğun bir tada ve aromaya sahiptir. Bardak poşet çay kullanıma hazır hale geldiğinde berrak ve yoğun bir görünüme sahip olur.

Taç yaprak bardak poşet çayın kullanımı oldukça kolaydır. Bir bardak sıcak su içerisine bir süzen poşeti koyup bir müddet beklettikten sonra poşeti çıkararak çayınızı içime hazır hale getirebilirsiniz. Daha demli bir çay elde etmek isterseniz süzen çay poşetini ipinden tutarak suda sallayabilir ve bir müddet daha bekletebilirsiniz. Böylelikle demli bir çay elde etmiş olursunuz.

Beta Taç Yaprak’ı denemek isterseniz şimdi sepetinize ekleyebilir ve hemen satın alabilirsiniz.

Ürün Kodu: 444451

"

Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız