Bigpoint Magazinlik #30283237 | CarrefourSA
Marka: BİGPOİNT

Bigpoint Magazinlik

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
89,99 TL

Magazinlik

Bigpoint Magazinlik çok amaçlı kullanım özelliği ile ihtiyaçlarınıza çözüm getirecek! 

Bigpoint Magazinlik ile evraklarınız ve dosyalarınız artık çok daha düzenli görünecek. Birçok alanda farklı kullanım olanakları sunan Bigpoint Magazinlik, hem daha toplu bir çalışma ortamı oluşturmanıza hem de düzenli bir saklama alanı yaratmanıza yardımcı olacak. 

Sağlam ve kaliteli malzemeden üretilen Bigpoint Magazinlik, farklı renk seçenekleri ile sizlerin beğenisine sunuluyor. Şık tasarımı ile bulunduğu ortamın dekorasyonuna uyum sağlayan Bigpoint Magazinlik ile günlük evraklarınızı düzenli bir şekilde saklayabilir ve ihtiyacınız olduğunda rahatça bulabilirsiniz. Ofisinizde içerisine gazete, dergi ve broşür gibi malzemeleri koyarak dergilik olarak kullanabilirsiniz. Ayrıca Bigpoint Magazinlik'i evinizde ders çalışırken, test kitapçıklarını ve notlarınızı koymak için de değerlendirebilirsiniz. 

İstediğiniz alanda ihtiyaçlarınıza çözüm sunmak için tasarlanan Bigpoint Magazinlik ile tanışmanın şimdi tam zamanı! 

Taksitli alışveriş için sipariş tutarınız 200 TL ve üzerinde olmalıdır.

  • Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara en fazla 4 Taksit, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara en fazla 4 Taksit ve tabletlere en fazla 4 Taksit yapılmaktadır. Fiyatı 5.000 TL ve üzeri olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine en fazla 4 Taksit, ürün fiyatı 5.000 TL’ye kadar olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine ise en fazla 4 taksit yapılmaktadır.

Kampanyalar

  • Taksit ve Vade farkı uygulamalarında CarrefourSA’nın tek taraflı değişiklik yapma hakkı saklıdır. Yapı Kredi Bankası işlemleri 2 taksit +2 banka tarafından uygulanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız