Bingo Oksijen Çamaşır Suyu Okaliptus 5 Lt #30279216 | CarrefourSA
Marka: BINGO

Bingo Oksijen Çamaşır Suyu Okaliptus 5 Lt

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

Bingo Oksijen Çamaşır Suyu Okaliptus 5 lt 

 

Ürün Açıklaması

 

Bingo Oksijenli Çamaşır Suyu klor içermeyen formülü ile evinizde hijyen sağlarken giysilerinizin rengini açmaz. Kullanırken kokusu rahatsız etmez, kalıntı kalmadığından emin olursunuz. Üstelik güçlü formülündeki hidrojen peroksitin yüzeylerde oluşturduğu binlerce micro-baloncuk ile evinizde etkili hijyen sağlar.

Bingo Oksijen Çamaşır Suyu Derinlemesine Hijyen, klor içermeyen yapısı ile temizlik esnasında rahatsız etmez. Oksijenli formülü ile banyo ve mutfaklarınızda bakteri oluşumunu engeller. Mikro baloncuk teknolojisi ile ultra hijyen sağlar. Temizlik sonrası ellerinizde kötü koku bırakmaz. Evlerde sağlıklı ve güçlü bir temizlik sağlar. Tek yapmanız gereken Bingo Çamaşır Suyunu temizlemek istediğiniz alana sürerek on veya on beş dakika beklemektir. Bekleme süresinin ardından ovalayarak temizleyip, durulama yapabilirsiniz.

Bingo Oksijen Çamaşır Suyu Derinlemesine Hijyen ile ışıl ışıl parlayan tertemiz lavabo ve fayanslar elde edeceksiniz. Misafirlerinizin içini açacak olan bu ferahlık, evinize girdiğiniz an kendini belli edecek.

 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız