Bioz Sarımsaklı Şampuan 450 ml #30137843 | CarrefourSA
Marka: ZAVOLI

Bioz Sarımsaklı Şampuan 450 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Kokusuz olan sarımsaklı şampuan, kadın ve erkek saçına uygun olarak üretilmiştir. Tüm cilt tipleriyle uyumlu olan şampuanı güvenle kullanabileceğiniz Bioz Sarımsaklı Şampuan CarrefourSA aracılığıyla, uygun fiyat avantajıyla bir tıkla kapınızda! Ayrıca ürünümüzü CarrefourSA reyonlarından da bulabilirsiniz.

Sarımsaklı Şampuan, yoğun saç dökülmelerine karşı etkinliği kanıtlanmış bir şampuandır. Saç bakımınızı tam olarak yapar,daha güçlü ve sağlıklı saçlar sunar. “Saç dökülmesi problemlerime ne iyi gelir, sarımsaklı şampuanın etkileri nedir?” sorularınızın tam karşılığıdır. Saç dökülmesi problemlerine özel olarak, Alman Laboratuvarlarında çalışılmış bu ürün,saç dökülmesini durdurması konusunda yapılan 21 günlük kullanım testlerinde %87.5 başarı oranını yakalamıştır. İçerisindeki yoğun sarımsak ekstresine rağmen, Kokusuz olarak üretilen sarımsak şampuanı,yoğun saç dökülmesini durdurmada özellikle etkilidir. Saçınızın yağ-nem dengesini sağlar, saçlı deriyi problemlerden arındırır,sağlıklı saç gelişiminizi destekler. Düzenli ve sürekli kullanıldığında etkisini göstermekte ve saç dökülmesini önlemektedir. Saç derisinde biriken ölü hücreleri temizleyerek kepek oluşumunu engeller. Beta-karoten, çinko ve kalsiyumca zengin olan sarımsak ekstresi sayesinde saça sağlık, canlılık ve direnç kazandırır.

Zavoli, saç dökülmesi konusunda yapılan kapsamlı ar-ge çalışmaları sonucunda ortaya çıkan bitkisel çözümlerden tüketiciye maksimum fayda kazandırmayı amaç edinmiş bir markadır. Doğal bitkisel içerik kullanımına özen gösterilerek oluşturulan ve uzun vadeli çözümler sunan her biri nitelikli, kaliteli, güvenilir, farklı ve özel ürünleri ile tercih edilen Türk markasıdır. Firmamızın son yıllarda ihracata yönelik çalışmaları, sektördeki tecrübesi ve yüksek kalite anlayışı ile dünya kozmetik pazarında yerini bulmuştur. Yeniliklere ve gelişime açık olan anlayışımız ile birçok kurum, kuruluş tarafından ödüllere laik görülmüştür. Hedefimiz müşteri memnuniyetini ön planda tutup, dünyada lider bir marka haline gelmektir. Avrupa’da bulunan Skinlab laboratuvarlarının dermatologları tarafından yürütülen etkinlik testlerinde; Zavoli şampuanın saçın kalitesini artırdığı, saç derisinde tahrişi azalttığı, saç tellini kalınlaştırdığını ve saç dökülmesini önlediği rapor edilmiştir.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız