Bizim Mısırözü Yağı 5 Litre Teneke #30086788 | CarrefourSA
Marka: BIZIM

Bizim Mısırözü Yağı 5 Litre Teneke

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Her türlü tarifinizde, birbirinden leziz yemekler yaparken tercih edebileceğiniz, hafif ve lezzetli tatlar elde edebileceğiniz 5 lt’lik özel şişesindeki Bizim Teneke Mısırözü Yağı CarrefourSA aracılığıyla, uygun fiyat avantajıyla bir tıkla kapınızda! Ayrıca ürünümüzü CarrefourSA reyonlarından da temin edebilirsiniz.

İçeriğinde bulundurmuş olduğu vitamin ve minerallerden sağlığa oldukça faydalıdır. Kişilerde görülmekte olan kalp rahatsızlıklarının giderilmesinde ve önlenmesinde kullanılır. İçeriğinde bulunan yüksek dozda ki karbonhidrattan dolayı sizlere enerji sağlar. İçeriğinde bulunmakta olan A vitamini sayesinde göz sağlığına iyi gelir. Kansızlığa iyi gelmektedir ve kişilerde kansızlığı önler, kan yapıcı etki sağlar. Birçok mide rahatsızlığına iyi gelir, mideyi kuvvetlendirici özelliği vardır, midede oluşmakta olan gastriti önler. İdrar söktürücü bir özelliğe sahiptir ve böbrek taşlarının düşmesinde yardımcı olur. Özellikle kolesterol sıkıntısı olanlar kullanmalıdır bu rahatsızlığa oldukça faydalı gelmektedir. Damar sertliğini önlemektedir. Bağırsak problemlerini ortadan kaldırıcı bir özelliğe sahiptir ve kullanılmasında bağırsakları rahatlatıcı bir etki sağlar. İçeriğinde bulunmakta olan nişasta sayesinde ve içeriğinde barındırmış olduğu E vitamini, K vitamini, B vitamini ve kalsiyum, potasyum, magnezyum, fosfor, çinko, demir ve bakır mineralleri açısından vücudun dirençli olmasına fayda sağlar. Oluşmakta olan yorgunluğu yok edici özelliğe sahiptir. Diş sağlığı açısından önemli bir yere sahiptir. Kan basıncını dengelemektedir. Yüksek düzeydeki kan basıncı oranını düşürücü etkiye sahiptir. Cilt bölgelerinde kullanımında ve saç bakımında oldukça önemli bir yer tutar. Cilde maske olarak uygulandığında ciltte ferahlık sağlar, parlaklık oluşturur ve cilt hücrelerinin yenilenmesini sağlar.


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız