Blendax Bitki Özlü Şampuan 550 ml #30065533 | CarrefourSA
Marka: BLENDAX

Blendax Bitki Özlü Şampuan 550 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
23,85 TL

30065553 BLENDAX ŞAMPUAN BİTKİ ÖZLÜ 600ML

Blendax Şampuan Bitki Özlü 600ml içeriğinde bulunan bitki özleri ile saçınıza istediğiniz hacmi kazandırır. Saçlarınızı yıkarken hem temizler hem de daha hacimli gözükmesini sağlar. Yenilenen yapısı ile saçınıza % 100 dolgunluk verir. Saçın temizlenmesi için hafif ve ferah bir etki bırakır. Saçları pürüzsüz hale getirerek daha kolay şekillendirilmesini ve taranmasını sağlar. CarrefourSA kişisel bakım ürünleri reyonlarında bulabileceğiniz bu ürün ile saçınız dolgunluk kazanır.

Blendax Şampuan Bitki Özlü 600ml özellikle saçlarında hacim kaybı olmasında şikâyet edenler için idealdir. Saçlarınızı yıkadığınızda başka bir işleme gerek kalmadan saçlarınız % 100 dolgunluk kazanacaktır. Saçlarınızı için arındırıcı bakım uygulayan şampuan hafif ve ferah bir etki bırakacaktır. Bitki özlerinden oluşan içeriği sayesinde saçlarınızın yağdan arındırılması ve temizlenmesini sağlar. Saçları zor taranan ve karışanlar için ise şampuan sağladığı hacim ile çok daha kolay şekillendirme ve tarama sağlar. Hacim kazanan saçlar kolay şekilde taranabilecektir. Kırk sekiz saate kadar etkili olan dolgunluk sayesinde saçlarınız çok daha canlı ve parlak bir halde olacaktır. Yenilenen formülü ile saçlarınızı güçlendirecektir.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız