Blendax Kepeğe Karşı Etkili Şampuan 500 ml #30065279 | CarrefourSA
Marka: BLENDAX

Blendax Kepeğe Karşı Etkili Şampuan 500 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

Blendax Şampuan Kepeğe Karşı Etkili 500ML 

Hacim Kazandıran formülü saçın hacmini korurken tüm saç tiplerini pürüzsüzleştirir ve kolay şekil almasını sağlayan ve kepeğe karşı etkin koruma sağlayan Blendax Şampuan Kepeğe Karşı Etkili CarrefourSA aracılığıyla, uygun fiyat avantajıyla bir tıkla kapınızda! Ürünümüzü CarrefourSA reyonlarından da temin edebilirsiniz.

 

Şampuan, kimya endüstrisinin bir ürünü olmakla beraber doğal kozmetik firmaları tarafından da üretilmektedir. Çoğunlukla kremsi ya da akıcı bir yapıya sahip olup, genellikle yapılarında koku verici olarak çeşitli parfümler bulundurmaktadırlar. Temizleme ve saç yağlarını almasının yanı sıra saça kolay taranabilme ve parlaklık sağlamaktadır. Bunların yanı sıra yapılarına katılan pH-Düzenleyicilerin sayesinde yağlı saçların daha iyi bir şekilde temizlenmesini ya da saçta kepek oluşumunu azaltmaktadırlar.

1898 yılında Almanya Berlin’ de kimyager Hans Schwarzkopf tarafından küçük bir eczaneden bugüne gelmiştir.1935 yılında Schauma ismiyle piyasada ürünleri satılan markanın günümüzde ismi Schwarzkopf olmuştur. Schwarzkopf markası şu anda Henkel bünyesinde Almanya Dusseldorf’ da şampuan, krem, saç boyama ve diğer saç bakım ürünleri de üretmekte olan piyasanın en güçlü markalarından biri olmuştur. Tüketici ürünleri dışında bay ve bayan kuaför salonları için profesyonel ürünlerde üretmektedir.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız