Elidor Superblend Serum Saç Bakım Kremi Anında Onarıcı Bakım C Vitamini Keratin & Seramid 350 ml #30418100 | CarrefourSA
Marka: ELIDOR

Elidor Superblend Serum Saç Bakım Kremi Anında Onarıcı Bakım C Vitamini Keratin & Seramid 350 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
98,50 TL

adet

Hava kirliliği gibi çevresel etmenler, saç tellerinde yıpranmaya sebep olabilir. Saçın hacminin azalması, canlılığını kaybetmesiyle sonuçlanan bu durumun önüne geçmenin yolu güçlendirici şampuan ve saç kremi kullanmaktan geçer. Elidor’un gücünü Superblend formülünden alan Anında Onarıcı Serum Bakım Kremi’ni saç bakımı rutininize ekleyerek bu etmenlere karşı saçlarınızı güçlendirmek için önleminizi alın. Elidor Superblend Anında Onarıcı Serum Bakım Kremi; C vitamini, keratin ve seramid içeren formülü ile saçı besleyerek, ipeksi görünümünü yeniden kazandırır. Elidor Anında Onarıcı Serum Bakım Kremi’nin en önemli bileşeni konumundaki Superblend formülü saçın ihtiyaç duyduğu vitamin, protein ve yağları bünyesinde barındırır. Elidor Superblend Anında Onarıcı Serum Bakım Kremi, seramid ve C vitamini içeren formülüyle elektriklenmenin önüne geçer ve saçların nemini korumasına yardımcı olur. Onarıcı bakım kremini siz de deneyin, saçlarınızdaki farkı görün. Kullanım: Peki bu saç kremi nasıl kullanılır? C vitamini, seramid ve keratinli formülüyle Elidor Superblend Anında Onarıcı Bakım Kremi’ni, şampuan sonrasında ve ortadan uçlara doğru olacak şekilde yeterli miktarda uygulayın. 30 saniye bekledikten sonra durulayın. Daha etkili sonuç elde etmek için saç bakım kremini, Elidor Anında Onarıcı Saç Bakım Şampuanı ile birlikte kullanabilirsiniz. Ürün İçeriği: Aqua, Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Dimethicone, Parfum, Dipropylene Glycol, Stearamidopropyl Dimethylamine, Lactic Acid, Amodimethicone, Sodium Chloride, Gluconolactone, Trehalose, Disodium EDTA, PEG-7 Propylheptyl Ether, Cetrimonium Chloride, Phenoxyethanol, Lysine HCI, Sodium Sulfate, Magnesium Nitrate, Methylchloroisothiazolinone, Magnesium Chloride, Methylisothiazolinone, Ceramide NG, Hydrolyzed Keratin, Panthenol, Niacinamide, Ascorbic Acid, Tocopheryl Acetate, Biotin, Benzyl Salicylate, Citronellol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool.

•Superblend formülü, yıpranan saç tellerinin ihtiyaç duyduğu vitamin, protein ve yağları içerir.
•Keratin içeren formülü sayesinde ilk yıkamadan itibaren saç tellerini onarır ve güçlendirir.
•Seramid ve c vitamini içeren formülü ile elektriklenmeyi önler.
•Saçı ağırlaştırmadan besler ve uygulama sonrasında hızlı durulanır.
•Saçı besleyerek saça ipeksi görünümünü geri kazandırır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız