Tadelle Şekersiz 20 G #30019561 | CarrefourSA
Marka: TADELLE

Tadelle Şekersiz 20 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
20,00 TL

"Tadelle Şekersiz 20 g
Tadelle Şekersiz 20 g, şeker içermeyen formülü ile diyet yapanların gözdesi haline geliyor. İçerisinde Ordu'dan gelen fındık parçaları bulunduran, tadı şekerli muadilinden ayırt edilemeyen çikolatalı bar, doğala özdeş vanilya aroması bulunduruyor. Trans yağ içermeyen çikolatanın tarifinde, genetiği ile oynanmamış doğal soya lesitini yer alıyor. Yüzde 75 çikolatanın yanında kakao yağı, fındık, süt toz, yağ gibi maddelerden imal edilen atıştırmalık ürün, tatlandırıcı olarak sukralozu içeriğine ekliyor. Tatlıdan vazgeçemeyen ancak fit hatlarını korumak veya kilo vermek isteyenlerin seçimi olan ürün, düşük kalorisi ile tercih ediliyor.
100 gramda 435 kcal bulunduruyor. Lif, karbonhidrat ve protein kaynağı olan yiyecek, üzerinde yer alan son kullanım tarihine kadar güvenle tüketilebiliyor. Kuru, kokusuz ve güneş ışığından uzak muhafazası öneriliyor. Oda sıcaklığında bekletilmesi salık verilen ürünün, buzdolabına konulması tavsiye edilmiyor. CarrefourSA reyonlarında çikolatalı barlar arasında kendine yer bulan ürün, yalnız çocuklar değil yetişkinler tarafından da sevilerek yenebiliyor. Diyet listelerine çikolatayı ekleyecek olan hafif ürün, tek tuşla sepete atılarak zahmetsizce sipariş verilebiliyor. Siz de ürünü hemen alın, diyetinize tat katın.
Ürün Kodu: 394212

"
İçindekiler Bilgisi
Şeker İlavesiz Fındık Dolgulu Sütlü Çikolata (%75) [İzomalt, Kakao Yağı,Kakao Kitlesi, Fındık, süt Tozu, Bitkisel Yağ (Ayçiçek), Peynir Altı Suyu Tozu, Emülgatör (Ayçiçek Lesitini), Doğal Aroma Verici (Vanilya), Tatlandırıcı (Sukraloz)]. Şeker İlavesiz Sütlü Çikolata Kaplama (%25) [İzomalt, Kakao Yağı, Süt Tozu, Kakao Kitlesi, Emülgatör (Ayçiçek Lesitini), Doğal Aroma Verici (Vanilya), Tatlandırıcı (Sukraloz)]. En az%30 kakao kuru maddesi içerir.

Alerjen Bileşenler
Fındık,süt ürünü içerir.

Menşei Ülke
TÜRKİYE

Muhafaza Şartları
Çikolata, sıcaktan, nemden ve kokulu ortamdan uzak tutulmalıdır. Buzdolabına konulmamalıdır.Ani sıcaklık değişiminden dolayı homojenliğini kaybeder. Bu durumda kakao yağı üste çıkar ve çikolata üzerin

Tatlandırıcı İçerir

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
SATEM GRUP GIDA DAĞITIM VE PAZARLAMA A.Ş.-İçerenköy Mahallesi, Ertaç Sk. No:2 Kat:2, 34025 Ataşehir/İstanbul

İşletme Kayıt No
TR-52-K-000180

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 435
Enerji (kj) 1817
Yağ (g) 33.1
Doymuş Yağ(g) 13
Karbonhidrat (g) 49.5
Şekerler (g) 0.4
Lif(g) 1.2
Protein (g) 8.5
Tuz(g) 0.2
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız