Eti Wanted 22 G #30085275 | CarrefourSA
Marka: ETI

Eti Wanted 22 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
7,00 TL

adet
Eti Wanted 22 g

 

Gıda ve yemek malzemleri bölümünün en tatlı gıdalarından biri de Eti Wanted 26 gr çikolatadır. Eti güvencesiyle sizlere sunulan bu ürünü siz de reyonlarımızdan temin edebilirsiniz. Eti’nin bu çikolatası çikolata kaplamalı ve içi de pirinç patlakları ile doludur. Yerken çıtır çıtır bir lezzet hissetmeniz için düşünülen detaylar farklı bir damak tadı sunmaktadır. İçeriğinde sütlü çikolata ile karamel kullanılmıştır. Karamel son derece yumuşakken pirinç patlakları gevrek bir yapıdadır. Aradığınız bu ilginç lezzet CarrefourSA reyonlarında sizler i bekliyor.

Eti Wanted 26 gr için çerez, çikolata ve bisküvi reyonumuzu ziyaret edebilirsiniz. Bu reyonda dilediğiniz Eti ürününe ve Wanted çikolataya ulaşabilirsiniz. Çikolata sevenlerin vazgeçemediği tatlardan olan Eti ürününü seyahatlerinizde, günlük hayatta, evinizde çay ikramlarınızda tercih edebilirsiniz. Çıtır çıtır lezzetiyle tutkunu olacağınız bu lezzeti ilgili üründen satın alabilirsiniz. Satın alma işlemleri için dilerseniz online mağazacılık hizmetlerimizden de yararlanabilirsiniz. Bunun için web sitemizden ilgili kategoriden ürünlerimize tıklayabilirsiniz. Beğendiğiniz ürünleri sepetinize atarak orada biriktirebilir ve en son bu ürünleri sipariş verebilirsiniz. Seçtiğiniz Eti çikolata da aynı yöntemle siparişle evinize gelecektir.

 

İçindekiler Bilgisi
Şeker, Tam Yağlı Süt Tozu, Bitkisel Yağ (Tam Hidrojenize Palm, Palm), Kakao Yağı, Peynir Altı Suyu Tozu (Süt Ürünü), İnvert Şeker Şurubu, Kakao Kitlesi, Mısır Unu, Buğday Unu (Gluten içerir), Nem Verici (Sorbitol), İnülin, Yağı Azaltılmış Kakao Tozu, Pirinç Unu, Emülgatörler(Ayçiçek Lesitini, Yağ Asitlerinin Mono ve Digliseridleri, Poligliserol Polirisinolat), Aroma Vericiler, Tuz. Sütlü çikolatadaki süt kuru maddesi en az %30, kakao kuru maddesi en az %28' dir.

Alerjen Bileşenler
Eser miktarda Fındık, Soya Ürünü, Yer Fıstığı ve Yumurta içerebilir.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Kullanım Talimatı
Dikkat, Buzdolabına koymayıp , 18-22C'de muhafaza ediniz. Isıdan, kokudan, nemden uzak tutunuz.

Süzme Ağırlık
22

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
ETİ GIDA SAN.VE TİC.A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-26-K-000057

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 502
Enerji (kj) 2099
Yağ (g) 26
Doymuş Yağ(g) 17
Karbonhidrat (g) 60
Şekerler (g) 48
Lif(g) 1.6
Protein (g) 6.4
Tuz(g) 0.6
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız


kg