Bref Power Aktiv Katı Tuvalet Bloğu Çam İkili #30049891 | CarrefourSA
Marka: BREF

Bref Power Aktiv Katı Tuvalet Bloğu Çam İkili

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
79,90 TL 59,90 TL

29,95 TL / Adet

CarrefourSA Kart İle

  • Türkiye'nin 1 numaralı tuvalet bloğu markası Bref ile sifon aralarında bile temizlik, hijyen ve ferahlık sağlayabilirsiniz.
  • Bref Power Aktiv, çam, lavanta, okyanus ve limon kokuları ile tuvaletinizde oda kokusu etkisi yaratır
  • 4 fonksiyonu bir araya getiren Bref, hijyenik temizlik, güçlü köpük, güçlü ferahlık ve kireç önleyici teknolojisi ile her sifonda sizi temizlikle yeniden buluşturur
  • Üstelik geliştirilmiş formülü ile Bref Power Aktiv, 250 sifona kadar hijyenik temizlik sağlar
  • Tam fayda sağlamak ve ürünü doğru kullanmak için Bref Power Aktiv'i suyun akış yönüne doğru yerleştirip, gerisini ona bırakın

 

Türkiye’nin 1 numaralı tuvalet bloğu markası Bref ile sifon aralarında bile temizlik, hijyen ve ferahlık sağlayabilirsiniz. Hem de bu temizliği sağlarken sizlere sunduğu Çam, Okyanus, Lavanta ve Limon kokulu alternatifleri ile tuvaletinize ferahlık getiriyor.
Bref Power Aktiv, 4 fonksiyonu bir araya getirerek sifon aralarında bile bizim yerimize tuvaletimizde hijyen ve temizlik sağlıyor. Bref’in 4 topunun her biri bambaşka görevlere hizmet ediyor. Hijyenik temizlik, güçlü köpük, güçlü ferahlık ve kireç önleyici fonksiyonları ile her sifonda sizi temizlikle buluşturuyor. Üstelik geliştirilmiş formülü ile Bref Power Aktiv oda kokusu etkisiyle 250 sifona kadar hijyenik temizlik sağlıyor. Siz tuvalet temizliğini Bref’e bırakın ve her sifonda hijyenik temizlik ve ferahlığın keyfini çıkartın.
Tam fayda sağlamak ve ürünü doğru kullanmak için Bref’i suyun akış yönüne doğru yerleştirip, gerisini ona bırakın!
Yoksa siz hala Bref’lemediniz mi? Bref’le Gitsin, Temizlik Bitsin!

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız