Cafe Crown Latte 10 Adet X 17 Gr #30067175 | CarrefourSA
Marka: CAFE CROWN

Cafe Crown Latte 10 Adet X 17 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
56,90 TL

adet
CarrefourSA reyonlarında toz, granül kahve bölümünde yer alan Cafe Crown Latte 8*17 g kahve keyfini latte lezzetiyle sevenleri bekliyor.Latte kahvenin damaklarda iz bırakan aroması, yumuşak içimi, vazgeçilmez tadı 17 gramlık 8 paketin bir araya geldiği ürünle çoğalıyor. Süt tadını ve kahve lezzetini bir arada sunan ürün, yumuşak bir kahve içmek isteyenler için ideal bir seçim olarak öne çıkıyor. Hem kahve hem süt tadı damaklarınızda iz bırakıyor. Kendiniz, aileniz ve sevdikleriniz için kolayca hazırlayacağınız latte kahve keyfi mutlulukla paylaşılıyor. Evinizde ağırladığınız misafirlerinize ikram edebilir, sohbetinizi kahve keyfi ile taçlandırabilirsiniz. Ofisinizde çalışırken, piknikte, yolculuklarda, arkadaşlarınızla birlikte vakit geçirirken, ders çalışırken, latte içmek istediğiniz her anda, paket haldeki latte lezzetine sıcak su ekleyip içebilirsiniz. Tatlı tuzlu ikramlıklarınızın, böreklerinizin, çöreklerinizin yanında aileniz ve misafirlerinize ikram edebilirsiniz. Sabah güne daha dinç ve enerjik başlamak istediğinizde süt tadıyla kahvenin uyumlu bileşimi latte kahveyi tercih edebilirsiniz. Sizde latte kahve keyfinin tadını sevdiklerinizle birlikte çıkarmak isterseniz, 8 paketten oluşan ürünü kolayca sepetinize ekleyip, satın alabilirsiniz.
İçindekiler Bilgisi
Kahve beyazlatıcısı [glukoz şurubu, tam hidrojenize bitkisel yağlar (hindistan cevizi, palm çekirdeği), peyniraltı suyu tozu (süt), süt proteini, stabilizörler (dipotasyum fosfat, sodyum polifosfat), emülgatörler (bitkisel yağ asitlerinin mono ve digliseritleri, bitkisel yağ asitlerinin mono ve digliseritlerinin mono ve diasetil tartarik asiteserleri), topaklanmayı önleyici (silikon dioksit)], şeker, yağsız süt tozu (%5), çözünebilir kahve (%4).

Alerjen Bileşenler
Süt ve süt ürünleri içerir.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Pasifik Tüketim Ürünleri Satış Ve Tic.A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-34-K-141884

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 54
Yağ (g) 2.1
Doymuş Yağ(g) 2.1
Karbonhidrat (g) 8.3
Şekerler (g) 3.8
Protein (g) 0.2
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız