Nescafe Gold 14'lü Paket 2 G #30142132 | CarrefourSA
Marka: NESCAFE

Nescafe Gold 14'lü Paket 2 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
95,95 TL

adet
Kitabınızı okurken keyifli anınıza eşlik eden kahve, işyerinizde yorgun beyninizi dinlendirip dikkatinizi toplamanıza yardımcı oluyor, arkadaş sohbetlerinize eşlik ediyor ve günün hemen her saatinde içilen nadir içecekler arasında yer alıyor. Özellikle soğuk kış günlerinde bu sevilen içecek iç ısıtan anlara eşlik ediyor. Sıcak içecek reyonlarından temin edebileceğiniz NESCAFE GOLD MP 14x2 GR tek içimlik ambalajlarda satışa sunuluyor. CarrefourSA reyonlarında hazır kahveler bölümünden satın alabileceğiniz bu ürünün içerisinde 14 paket hazır içimlik kahve bulunuyor.Zengin ve yumuşak bir içime sahip olan NESCAFE GOLD MP 14x2 GR incecik öğütülmüş Arabica çekirdekleri kullanılarak üretiliyor. 10 kez daha ince öğütülen bu çekirdekler sayesinde daha yumuşak içimli bir kahve elde ediliyor. Hazırlaması oldukça pratik olan bu ürünü sıcak suyunuz bulunduğu takdirde kısa sürede içime hazır hale getirebilirsiniz. Bu sayede belirli bir mutfak düzeni olmasa dahi her ortamda rahatlıkla tüketebilirsiniz. Ambalaj içinde yer alan 14 içimlik kahve paketlerini dilerseniz kendiniz tüketebilir ya da sevdiklerinize ikram ederek kahve keyfini birlikte yaşamanın tadını çıkarabilirsiniz.
İçindekiler Bilgisi
Çözünebilir kahve,ince öğütülmüş kahve (%3)

Menşei Ülke
İSVİÇRE

Muhafaza Şartları
Serin ve kuru ortamda muhafaza ediniz.

Kullanım Talimatı
Poşetin tamamını bir fincana boşaltın. Kaynatılıp 1 dakika bekletilmiş sıcak su ilave edin.Dilerseniz süt ya da süt tozu ile dilerseniz sade tüketebilirsiniz. Kahvenizi içtiğiniz sertlik derecesine göre şeker de ilave edebilirsiniz.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
NESTLE TÜRKİYE GIDA SAN.A.Ş.-Maslak, Büyükdere Cd. Nurol Plaza A Blok No:255, 34398 Şişli/Sarıyer/İstanbul

İşletme Kayıt No
TR-16-K-000243

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız