Calve Gurme Mayonezler Serisi Pesto Mayonez 235 g #30455784 | CarrefourSA
Marka: CALVE

Calve Gurme Mayonezler Serisi Pesto Mayonez 235 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
99,90 TL

adet

Calve Gourmet Mayonezler ile yemek zevkini bir üst seviyeye taşı. Calve Gourmet Mayonezlerden Calve Pesto Mayonez ile restoran keyfini evinde yaşa! Calve Pesto Mayonez, yemeklerini ferah fesleğenin lezzetiyle buluşturacak. Tavuk, balık, makarna ya da dilediğin tüm atıştırmalıklarla mükemmel bir uyum içinde sunacak. Fesleğenin leziz aroması ve tam kıvamında Calve mayonezin buluşmasıyla benzersiz bir deneyime hazır olun! Calve Gourmet Mayonezlerle artık restoran keyfi evinde! Calve Pesto Mayonez, evinin mutfağını bir restorana çeviriyor. Şık sunumu ve lezzetiyle her öğününüzde kendizi şımartın! Calve Pesto Mayonez'i hemen sipariş et, restoran deneyimini evde yaşamaya hazır ol! İçindekiler: Bitkisel yağ (değişen miktarlarda ayçiçek, kanola), su, yumurta sarısı, modifiye nişasta, şeker, sirke, tuz, koruyucu (sorbik asit), aroma vericiler, asitlik düzenleyiciler (sitrik asit, laktik asit), peynir tozu (süt ürünü) (%0,1), fesleğen (%0,09), kıvam artırıcı (ksantan gam), renklendirici (beta karoten, klorofil), antioksidan (kalsiyum disodyum EDTA). İz miktarda hardal, kereviz, gluten ve balık ürünü içerebilir. Ürünlerimizin hiçbir çeşidinde domuz yağı ve katkıları yoktur. • Yoğun bir kıvama sahip olup, yemeklerde gurme bir lezzet deneyimi sunar. • Fesleğen ve peynirin karakteristik ve aromatik lezzetini dengeli bir şekilde barındırır. • Tavuk, balık, makarna veya sandviç gibi birçok yemekle mükemmel bir uyum içerisindedir, çeşitli tariflerde kullanım için idealdir. • Kolay sıkılabilen ambalajı sayesinde, istediğiniz miktarda ürünü rahatça kullanılabilir. • Restoran keyfini evde yaşatır.

İçindekiler Bilgisi
İçindekiler: Bitkisel yağ (değişen miktarlarda ayçiçek, kanola),  su, yumurta sarısı, modifiye nişasta, şeker, sirke, tuz, koruyucu (sorbik asit), aroma vericiler, asitlik düzenleyiciler (sitrik asit, laktik asit), peynir tozu (süt ürünü)

Alerjen Bileşenler
İz miktarda hardal, kereviz, gluten ve balık ürünü içerebilir. 

Muhafaza Şartları
Serin ve kuru yerde muhafaza ediniz. Açıldıktan sonra buzdolabında saklayınız.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Unilever Sanayı ve Ticaret Türk A.Ş. Saray Mah. Dr. Adnan Büyükdeniz Cad. No:13 34768 İstanbul

İşletme Kayıt No
TR-59-K-015374 

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 546
Enerji (kj) 2286
Yağ (g) 60
Doymuş Yağ(g) 7.1
Karbonhidrat (g) 2.8
Şekerler (g) 1.3
Protein (g) 0.5
Tuz(g) 1
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız