Kemal Kükrer Nar Ekşisi 250 ml #30091954 | CarrefourSA

Kemal Kükrer Nar Ekşisi 250 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
130,90 TL

adet
"Kemal Kükrer Nar Ekşisi 250 ml

Yemek ve salatalara kattığı özel tadıyla damak keyfi sunan Kemal Kükrer Nar Ekşisi 250 ml, CarrefourSA Salata Sosları reyonunda lezzet tutkunları ile buluşuyor.
Özellikle Antakya, Gaziantep mutfaklarından tüm Türkiye'ye yayılan bir Güney Anadolu tadı olan nar ekşisi, Kemal Kükrer kalitesi ile sofranıza geliyor. 250 mililitrelik cam şişesinde sunulan ürün, yöresel usullere bağlı kalınarak ve Türk Gıda Kodeksi'ne uygun olarak hazırlanıyor. Kendine has tadı ve aroması ile öne çıkan ürünün, güneş ışığına maruz kalmayan serin bir ortamda saklanması öneriliyor.
Evinde Türk mutfağının geleneksel lezzetlerini hazırlamak isteyenler için ideal bir sos malzemesi olan üründen özellikle salatalarda yararlanabilirsiniz. İştah açıcı özelliği sayesinde tariflere ayrı bir lezzet kazandıran ürünü, mutfağınızda vazgeçemeyeceğiniz malzemelerden biri olarak tercih edebilirsiniz. Ünlü bir yöresel tat olan Gavurdağ salatası ve acılı ezmenin ana malzemelerinden biri olan nar ekşisini, uygun meze tariflerinde de değerlendirebilirsiniz. Kısır türü bol çeşnili lezzetlere de dilediğiniz miktarda ekleyebilirsiniz. Ayrıca kimi yöresel köfte tariflerinde, dolma ve sarmalarda da kullanabilirsiniz. Ürünü satın almak için hemen sepetinize ekleyebilir ve kolaylıkla sipariş verebilirsiniz.
Ürün Kodu: 188201
"
İçindekiler Bilgisi
Nar Konsantresi

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve güneş ışığı almayan ortamda muhafaza ediniz

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Ajinamoto İstanbul Gıda San. Ve Tic. Ve Ltd. Şti.

İşletme Kayıt No
TR-26-K-002041

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 293
Enerji (kj) 1244
Karbonhidrat (g) 73
Şekerler (g) 51
Protein (g) 0.2
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız