Calve Gurme Mayonezler Serisi Sriracha Mayonez 240 g #30457760 | CarrefourSA
Marka: CALVE

Calve Gurme Mayonezler Serisi Sriracha Mayonez 240 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
99,90 TL

adet

Calve Gourmet Mayonezler ile yemek zevkini bir üst seviyeye taşı. Calve Gourmet Mayonezlerden Calve Sriracha Mayonez ile restoran keyfini evinde yaşa! Calve Sriracha Mayonez, yemeklerini alev alev bir lezzetle buluşturacak. Tavuk, balık, patates ya da dilediğin tüm atıştırmalıklarla mükemmel bir uyum içinde. Sriracha'nın lezzetli acısı ve tam kıvamında Calve mayonezin buluşmasıyla benzersiz bir deneyime hazır olun! Calve Gourmet Mayonezlerle artık restoran keyfi evinde! Calve Sriracha Mayonez, evinin mutfağını bir restorana çeviriyor. Şık sunumu ve lezzetiyle her öğününüzde kendizi şımartın! Calve Sriracha Mayonez'i hemen sipariş et, restoran deneyimini evde yaşamaya hazır ol! İçindekiler: Su, bitkisel yağ (değişen miktarlarda ayçiçek, kanola), biber salçası, modifiye nişasta, sirke, şeker, yumurta sarısı, tuz, sarımsak (%1,3), limon suyu konsantresi, kıvam arttırıcı (ksantan gam), asitlik düzenleyiciler (laktik asit), koruyucu (sorbik asit), aroma vericiler, maya özütü, kişniş, kırmızı biber özütü, acı kırmızı biber (%0,01), antioksidan (kalsiyum disodyum EDTA). İz miktarda hardal, kereviz, süt ve süt ürünleri, gluten ve balık ürünü içerebilir. Ürünlerimizin hiçbir çeşidinde domuz yağı ve katkıları yoktur. • Yoğun bir kıvama sahip olup, yemeklerde gurme bir lezzet deneyimi sunar. • Sriracha sosunun karakteristik yakıcı ve aromatik lezzetini mükemmel bir şekilde barındırır. • Tavuk, balık, patates gibi birçok yemekle mükemmel bir uyum içerisindedir, çeşitli tariflerde kullanım için idealdir. • Kolay sıkılabilen ambalajı sayesinde, istediğiniz miktarda ürünü rahatça kullanılabilir. • Restoran keyfini evde yaşatır.

 

İçindekiler Bilgisi
İçindekiler: Su, bitkisel yağ (değişen miktarlarda ayçiçek, kanola), biber salçası, modifiye nişasta, sirke, şeker, yumurta sarısı, tuz, sarımsak (%1,3), limon suyu konsantresi, kıvam arttırıcı (ksantan gam), asitlik düzenleyiciler (lakt

Alerjen Bileşenler
İz miktarda hardal, kereviz, süt ve süt ürünleri, gluten ve balık ürünü içerebilir. 

Muhafaza Şartları
Serin ve kuru yerde muhafaza ediniz. Açıldıktan sonra buzdolabında saklayınız.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Unilever Sanayı ve Ticaret Türk A.Ş. Saray Mah. Dr. Adnan Büyükdeniz Cad. No:13 34768 İstanbul

İşletme Kayıt No
TR-59-K-015374 

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 328
Enerji (kj) 1371
Yağ (g) 33
Doymuş Yağ(g) 4
Karbonhidrat (g) 7.3
Şekerler (g) 3.7
Protein (g) 0.5
Tuz(g) 1.8
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız