Calve Gurme Mayonezler Serisi Trüflü Mayonez 235 g #30457197 | CarrefourSA
Marka: CALVE

Calve Gurme Mayonezler Serisi Trüflü Mayonez 235 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
99,90 TL 74,93 TL

CarrefourSA Kart İle
adet

Calve Gourmet Mayonezler ile yemek zevkini bir üst seviyeye taşı. Calve Gourmet Mayonezlerden Calve Trüflü Mayonez ile restoran keyfini evinde yaşa! Calve Trüflü Mayonez, hamburger patates veya ızgara sebzelere çok yakışacak. Trüfün iştah açan kokusu ve tam kıvamında Calve mayonezin buluşmasıyla benzersiz bir deneyime hazır olun! Calve Gourmet Mayonezlerle artık restoran keyfi evinde! Calve Trüflü Mayonez, evinin mutfağını bir restorana çeviriyor. Şık sunumu ve lezzetiyle her öğününüzde kendizi şımartın! Calve Trüflü Mayonez'i hemen sipariş et, restoran deneyimini evde yaşamaya hazır ol! İçindekiler: Bitkisel yağ (değişen miktarlarda ayçiçek, kanola), su, yumurta sarısı, şeker, modifiye nişasta, tuz, sirke, maya özütü, koruyucu (sorbik asit), asitlik düzenleyiciler (laktik asit, sitrik asit), trüf mantarı (%0,15), aroma vericiler, renklendirici (amonyak karamel, beta karoten), kıvam arttırıcı (ksantan gam), antioksidan (kalsiyum disodyum EDTA). İz miktarda hardal, kereviz, süt ve süt ürünleri, gluten ve balık ürünü içerebilir. Ürünlerimizin hiçbir çeşidinde domuz yağı ve katkıları yoktur.• Trüf mantarının özgün lezzeti her ısırıkta hissedilir. • Restoran keyfini evde yaşatır. • Etten sebzeye, hamburgerden patatese her yemeğe uyum sağlar. • Gurme bir lezzet hissi sunar. • Kolay sıkılabilen ambalajı sayesinde, istediğiniz miktarda ürünü rahatça kullanılabilir.

 

İçindekiler Bilgisi
İçindekiler: Bitkisel yağ (değişen miktarlarda ayçiçek, kanola), su, yumurta sarısı, şeker, modifiye nişasta, tuz, sirke, maya özütü, koruyucu (sorbik asit), asitlik düzenleyiciler (laktik asit, sitrik asit), trüf mantarı (%0,15), aroma ve

Alerjen Bileşenler
İz miktarda hardal, kereviz, süt ve süt ürünleri, gluten ve balık ürünü içerebilir.

Muhafaza Şartları
Serin ve kuru yerde muhafaza ediniz. Açıldıktan sonra buzdolabında saklayınız.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Unilever Sanayı ve Ticaret Türk A.Ş. Saray Mah. Dr. Adnan Büyükdeniz Cad. No:13 34768 İstanbul

İşletme Kayıt No
TR-59-K-015374 

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 550
Enerji (kj) 2302
Yağ (g) 60
Doymuş Yağ(g) 7
Karbonhidrat (g) 3.8
Şekerler (g) 2
Protein (g) 0.7
Tuz(g) 1.3
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız