Calve Hafif Bi' Mayonez Zeytinyağı Eklenmiş Zengin Lezzet 350 ml #30389300 | CarrefourSA
Marka: CALVE

Calve Hafif Bi' Mayonez Zeytinyağı Eklenmiş Zengin Lezzet 350 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
99,90 TL

adet
CarrefourSA Kart ile 2 Al 1 Öde

En keyifli ortamların vazgeçilmezi, eğlenceli yiyeceklerin yanına en çok yakışanı Calvé; yemeklerinizin lezzetine lezzet katacak Zetinyağı eklenmiş, D Vitaminince zengin Hafif Bi’ Mayonez ile karşınızda! Klasik soslardan mayonezin bu yepyeni hâli yiyeceklerinizin lezzetini doruklara çıkaracak. Nasıl mı? Calvé Hafif Bi’ Mayonez, içeriğindeki zeytinyağı ve D Vitamini ile hafif yiyeceklerinize uygun bir sostur. İştah açıcı kıvamı ve zeytinyağının Akdeniz esintili hafif tadıyla eşlik ettiği her yemeğe lezzet katar. Alışkın olduğunuz klasik mayonezin bu yepyeni formu Calvé Hafif Bi’ Mayonez Zeytinyağlı, sağlıklı yemeklerinize çok yakışacak! Yiyeceklerinizi mayonezle tüketmeyi seviyor ama bir yandan da beslenmenize özen göstermek istiyorsanız 1 porsiyonu (15gr) sadece 33 kalori olan Calvé Hafif Bi’ Mayonez Zeytinyağlı tam size göre! Mayonezin eşsiz lezzetinden hiçbir şey kaybetmeden daha hafif ve sağlıklı bir şekilde mayonez tüketmeyi sağlayan Calvé Hafif Bi’ Mayonez Zeytinyağlı, yediklerinin lezzetinin yanı sıra fitliğinden de ödün vermek istemeyenler için adeta bir kurtarıcı. Düşük kalorili Calvé Hafif Bi’ Mayonez Zeytinyağlı, nefis yemeklerle formunu korumak isteyenlerin menüsünü zenginleştirecek. Ne duruyorsun? Bandır! İçindekiler: Su, bitkisel yağ (değişen miktarda ayçiçek, kanola), zeytinyağı (%6), modifiye nişasta, yumurta, şeker, tuz, sirke, limon suyu konsantresi, kıvam arttırıcı (ksantan gam), koruyucu (sorbik asit), asitlik düzenleyici (sitrik asit), baharatlar, aroma vericiler, antioksidan (kalsiyum disodyum EDTA), D Vitamini. İz miktarda hardal, kereviz, süt ve süt ürünleri, glüten ve balık ürünü içerebilir. •Zeytinyağı ve D Vitamini içerir. •Daha az kalorili*, çok lezzetli. (*Piyasadaki mayonezlerin ortalamasına göre) •Sağlıklı yiyeceklere yakışır. •Bir porsiyonu 33 kaloridir. (1 porsiyon = 15gr) •Türk Gıda Kodeksi’ne uygundur. •1 adet ürün yaklaşık 17 porsiyon içerir.

İçindekiler Bilgisi
Su, Bitkisel Yağ(Değişen Miktarlarda Ayçiçek, Kanola), Zeytinyağı(%6), Modifiye Nişasta, Yumurta, Şeker, Tuz, Sirke, Limon Suyu Konsantresi, Kıvam Arttırıcı(Ksantan Gam), Koruyucu(Sorbik Asit), Asitlik Düzenleyici(Sitirk Asit), Baharatlar, Ar

Alerjen Bileşenler
Yumurta İçerir. İz Miktarda Hardal, Kereviz, Süt ve Süt Ürünleri, Gluten ve Balık Ürünü İçerebilir.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru Yerde Muhafaza Ediniz. Açıldıktan Sonra Buzdolabında Saklayınız.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Unilever Sanayi ve Ticaret Türk A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-59-K-015374

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 220 11
Enerji (kj) 920 11
Yağ (g) 20 29
Doymuş Yağ(g) 2.5 13
Karbonhidrat (g) 7 3
Şekerler (g) 2.4 3
Lif(g) 0.3 1
Protein (g) 0.6 1
Tuz(g) 1.8 30
Vitamin D (µg) 8 160
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız