Calve Mayonez 640 g #30013903 | CarrefourSA
Marka: CALVE

Calve Mayonez 640 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
"Calve Mayonez 640 g

CarrefourSA Mayonez bölümünde sizlere sunulan Calve Mayonez 640 g, kullanışlı tasarımıyla fark yaratıyor. Dökülmeyen, sıçratmayan ve ürünün hava almasını engelleyerek bozulmayı önleyen kapağıyla dikkat çeken lezzetli sos, akıllı kapak teknolojisiyle fark yaratıyor. Ters dursa bile dökülmeyi önleyerek temizlik adına önemli bir katkı sunan ürün, mayonez kullanımını daha kolay hale getirirken, paketler de eğlenceli tasarımlarıyla çocukların sevgilisi oluyor.
İçeriğindeki bitkisel sıvı yağ, su, yumurta sarısı, şeker, sirke, tuz, limon suyu konsantresi gibi temek malzemelerin yanı sıra hardal ve limon aromaları da eşsiz lezzete ulaşılmasında önemli rol oynuyor. Ayrıca, az miktarda da kereviz dokunuşuyla özel bir aroma kazanan ürünün birçok tarifte oldukça geniş bir kullanım alanı bulunuyor.
Ürün; salatalardan, kızartmalara; mezelerden, hamburgere ve pizzadan makarnalara kadar pek çok yemeğe tat katıyor. Çocuklu sofraların en sevileni olan ürün, özel tasarım paketiyle de en zahmetsiz ürünler arasında öne çıkmayı başarıyor. Sadece sos olarak değil; Rus salatası, patlıcan ezme, yumurta ve patates salatası gibi birçok meze tarifinde ana malzeme olarak da kullanılıyor.
Ürünü hemen sepetinize ekleyerek kolayca satın alabilirsiniz.
Ürün Kodu: 266876
"

Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız