Carrefour 8'li Ahşap Askı #30116023 | CarrefourSA
Marka: CARREFOUR

Carrefour 8'li Ahşap Askı

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Carrefour 8'li Ahşap Askı

 

Giysilerin kırışmasını önlemek için düzenli ve temiz bir görüntü sağlayan askılar CARREFOUR 8 Lİ AHŞAP ASKI ile de şık görüntüsüyle dolap ve antrelerde pratik ve kullanışlı bir ürün olarak göze çarpmakta. Her evin ihtiyacı olan askılar herkes tarafından bilinen Carrefour güvencesiyle en uygun fiyatlarla 8li paketleriyle de hizmete sunulmakta.

Ev Düzeni ve Züccaciye reyonlarında çamaşır düzeni aletleri arasında bulunan CARREFOUR 8 Lİ AHŞAP ASKI temiz ve düzenli bir görünüm için çamaşır asma gereksinimi duyulan her yerde mutlaka bulunması gereken bir ürün. Kullanışlı ve sağlam Carrefour askılar 8li paketleriyle de ekonomik bir ürün olarak görücüye çıkmakta. Ahşap tasarımıyla şık bir görünüm sağlayan bu ürün sağlamlığından doğan uzun raf ömrü ile de tercih edilmesi gereken bir ürün. Temiz ve düzenli bir görünüm için mutlaka kullanılması gereken askıların ahşap görünümü dolap ve askılıklarınıza uyacak ve evin her alanında şıklığınızı korumanıza yardımcı olacaktır. Güvenilir yapısı sayesinde uzun ömürlü dayanma gücü ile giysilerinizi güvenle asabileceğiniz askılar sayesinde kırışıklıklardan kurtularak uzun süre kullanabilirsiniz.

 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız