Carrefour Helva Kakaolu 1 Kg #30119618 | CarrefourSA
Marka: CARREFOUR

Carrefour Helva Kakaolu 1 Kg

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
98,50 TL

adet
CarrefourSA, “Tahin, Pekmez, Helva” bölümünde yer alan Carrefour Helva Kakaolu, geleneksel lezzetlerden vazgeçemeyenlerin özel tercihi olmaya devam ediyor. 1 kiloluk şık paketinde damak lezzetinize sunulan bu helva, kakaolu lezzetiyle aile sofralarınızı tatlandırmak için güvenle seçebileceğiniz bir ürün olarak öne çıkıyor.Geleneksel Türk tatlıları içinde yer alan tahin helvasının kakaolu halini gayet lezzetli, doyurucu ve besleyici özellikleriyle isterseniz sabah kahvaltılarınızda, isterseniz diğer öğünlerinizde tüketebilirsiniz.Tahin helvasının kakaoyla buluşmasından doğan bu özel tat, gün içerisinde enerjiye ihtiyaç duyduğunuzda pratik bir yiyecek seçeneği olabilir. Özellikle soğuk kış günlerindeki sofralara çok yakışan kakaolu helvayı serin ve kuru ortamda ya da buzdolabınızda kolaylıkla muhafaza edebilirsiniz.Dikdörtgen olarak paketlenmiş kakaolu helvayı kolayca keserek tabağınıza yerleştirdiğinizde, koyulu açıklı kahverengi görünümüyle masanıza hem lezzetli, hem de şık bir ilave yapabilirsiniz.Sepetinize şimdi atıp satın alacağınız kakaolu helva sayesinde hem ailenizin standart yemeklerine, hem de davet sofralarınıza tatlı bir detay ekleyebilirsiniz.
İçindekiler Bilgisi
Tahin (susam tohumu içerir), şeker, glikoz şurubu, kakao tozu (%4), emülgatör (yağ asitlerinin mono ve digliseridleri), çöven ekstraktı, asitlik düzenleyici (sitrik asit), vanilin aroma vericisi.

Alerjen Bileşenler
Susam, çöven ekstraktı içerir. Eser miktarda antep fıstığı içerir.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Güneş ışığından koruyunuz. Serin, kuru ve kokusuz ortamda muhafaza ediniz. Buzdolabında muhafaza edilebilmesi için ambalajı açıldığında kapalı (hava almayan) saklama kabında muhafaza edilmelidir.

Kullanım Talimatı
Direkt tüketilebilir

Diğer Uyarılar
İthal susam kullanılarak Türkiye de üretilmiştir.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Helsan Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İstasyon Mah. 30442. Sokak No: 42 Daire:1 Merkez Akşehir/KONYA

İşletme Kayıt No
TR-42-K-000777

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 537 27
Enerji (kj) 2245 27
Yağ (g) 33.6 48
Doymuş Yağ(g) 6.5 33
Karbonhidrat (g) 43.2 17
Şekerler (g) 27.7 31
Lif(g) 5.9 24
Protein (g) 12.5 25
Tuz(g) 0.3 5
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız