Carrefour Natürel Sızma Zeytinyağı 1 litre #30126220 | CarrefourSA
Marka: CARREFOUR

Carrefour Natürel Sızma Zeytinyağı 1 litre

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
"Carrefour Natürel Sızma Zeytinyağı 1 litre

Carrefour Naturel Sızma Zeytinyağı 1 Litre, CarrefourSA Sıvı Yağlar reyonlarından tüketicinin beğenisine sunuluyor. Soğuk sıkma yöntemiyle doğal olarak yetiştirilen zeytinlerden üretilen sıvıyağ, lezzetli ve güçlü aromasıyla sofralarınıza geliyor.Tüm yemeklerde kullanılan zeytinyağı, özellikle zeytinyağlı soğuk yemeklerde muhteşem tadı ile ön plana çıkıyor.

Salata ve soslarda çiğ olarak kullanılan zengin ve güçlü aromasıyla lezzetini hemen fark ettiren ürün, sağlık üzerine olumlu etkisi ile de dikkatleri üzerine çekiyor. Çok eski zamanlardan beri birçok yönüyle insan hayatının içinde yer alan sızma zeytinyağı, cilt ve saç için de harici olarak kullanılabiliyor. Kozmetik sanayiinde de dikkat çekici bir ürün olarak birçok kremin ve şampuanın içeriğinde bulunan ürün, ecza ve ilaç sektöründe de önemli rol oynuyor.

İçeriğinde yer alan yağ asitleri, vücudu kalp ve damar hastalıklarına karşı korumaya yardımcı oluyor. Yüksek ısıya karşı dayanıklı yapısından dolayı özellikle kızartmalarda en sık tercih edilen ürünlerden biri olan Carrefour sızma, pilav ve makarnalara verdiği özel lezzet ile de damaklarda kalıcı tat bırakıyor.

Kendiniz ve aileniz için lezzetli ve sağlıklı yemekler için ürünü sepetinize ekleyebilir ve hemen satın alabilirsiniz.

Ürün Kodu: 460095

"

Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız