Carrefour Yağ Çözücü Sprey 750 Ml #30056235 | CarrefourSA
Marka: CARREFOUR

Carrefour Yağ Çözücü Sprey 750 Ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
25,75 TL

adet
Carrefour Yağ Çözücü Sprey 750 Ml

Yağ çözücüler, evlerde ve işyerlerinde ki zorlu lekelerde en büyük yardımcımız olmaktadır. Sabun ve pas lekeleri, yağ damlaları ve kireç artıkları gibi pek çok sorunda etkili olan yağ çözücü, Carrefour kalitesiyle üretiliyor. Çok fazla enerji ve zaman harcamadan, yağ lekelerinden kurtulmanızı sağlayan Carrefour Yağ Çözücü Sprey, eşyalarınıza da zarar vermez. Pratik ambalajında satışa sunulan ekonomik Carrefour Yağ Çözücü Sprey 750 Ml ürünümüzü, CarrefourSA reyonlarında bulabilirsiniz.

Mutfak dolaplarında, ocak, fırın ve davlumbaz üzerinde oluşan yağ lekelerinde, süt ve yemek yanıkları gibi inatçı lekelerde oldukça etkili temizlik sağlayan ürün, leke bırakmaz. Derinlemesine temizlik sağlayan Carrefour Yağ Çözücü Sprey 750 Ml ürününü kullanırken, lekenin üzerine bir miktar püskürterek beklemeniz, daha sonra sünger ya da ıslak bez yardımıyla silmeniz yeterlidir. Tencerelerde, tepsilerde ve diğer mutfak ürünlerinizde de güvenle kullanabileceğiniz ürün, herhangi bir tortu veya iz bırakmaz. Carrefour Yağ Çözücü Sprey 750 Ml ürünümüze, temizlik ürünleri reyonumuzun, ev bakımı, mutfak ve banyo ürünleri bölümünden ulaşabilir, internet sayfamız üzerinden de kolaylıkla sipariş verebilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız