Çaykur Rize Turist Çay 500 Gr #30035810 | CarrefourSA
Marka: ÇAYKUR

Çaykur Rize Turist Çay 500 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Son 325 adet
82,90 TL

adet
"Çaykur Rize Turist Çay 500 g

CarrefourSA reyonlarının Çaylar bölümünde yer alan Çaykur Rize Turist Çay 500 g, muhteşem aroması ile tüketicilerin beğenisine sunuluyor.
Kendine özgü kokusu ve tadıyla her kesimden insanın severek tükettiği çay, dünya üzerinde sudan sonra en çok tercih edilen içecek olarak, sofralarda yerini alıyor. İçeriğinde yer alan vitamin ve minerallerden dolayı vücudun hastalıklara karşı direncini destekliyor. Antioksidan etkisi olan ürün, vücutta biriken toksin maddelerin dışarıya atılmasına yardımcı oluyor. Lezzetli ve hoş içiminin yanı sıra besin değeri açısından da oldukça zengin bir kaynak olan çay, diüretik etkisi sayesinde vücutta oluşan ödemlerin çözülmesine destek oluyor.
Özellikle kahvaltı ve ikindi saatlerinde kek, kurabiye, pasta gibi hamur işlerinin yanında zevkle tüketilen ürün, günün her saati içilebiliyor. Öğün sonralarında tüketildiğinde hazmı kolaylaştırıcı etkisinden dolayı, Türk toplumunda özellikle akşam yemeğinden sonra tüketilen ürün, damakta bıraktığı hoş aromasıyla da zevkli bir içim sağlıyor. Geleneksel çay lezzetini yaşayabileceğiniz taze ve doğal yaprakların kurutulmasıyla elde edilen çay, sıcak su ile demleniyor ve genel olarak sıcak tüketiliyor.
Ürünü hemen sepetinize ekleyerek ve kolayca satın alabilirsiniz.
Ürün Kodu : 281
"
İçindekiler Bilgisi
Siyah Çay

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Kullanım Talimatı
ÇAYKUR ÇAYININ GELENEKSEL AROMASINI VE KOKUSUNU BOZMAMAK İÇİN MUTLAKA KİREÇSİZ SU KULLANILMALI, ÇAYKUR ÇAYI'NI HER BARDAKTA, RENGİ VE KOKUSUYLA TAM KIVAMINDA DEMLEMEK İÇİN BİR ÇAY BARDAĞINA KARŞILIK 2 ÇAY KAŞIĞI ÇAYKUR ÇAYI KONULMALI

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Çaykur Mersin Pazarlama Bölge Müdürlüğü-Tarsus Yolu 7 Km Karacailyas / Mersin

İşletme Kayıt No
TR-53-K-000228

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 1
Enerji (kj) 4
Karbonhidrat (g) 0.2
Şekerler (g) 0.1
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız