Cif Sunlight Bulaşık Deterjanı Limon Kokulu 737 ml #30057782 | CarrefourSA

Cif Sunlight Bulaşık Deterjanı Limon Kokulu 737 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Cif Sunlight Bulaşık Deterjanı Sarı Limon 760 g

Bulaşık yıkamak, her gün ev ortamında veya iş yeri ortamında mutlak olarak gerçekleştirilmesi gereken temizlik etkinliklerinden biri olurken, çok daha hızlı ve pratik bir şekilde yıkama sağlamak için de yılların vazgeçilmez markası olarak Cif Sunlight tercih edilebiliyor. Cif markası tarafından özel bir seri içerisinde üretilmiş olan ve 2 kat daha hızlı yıkama sağlayan Cif Sunlight Bulaşık Deterjanı Sarı Limon 760 g ürünü, özel limonlu aroması ile birlikte bulaşık yıkama sonrasında mis gibi bir koku oluşturuyor. Cif markasının temizlik ürünlerini CarrefourSA reyonlarında kolayca bulabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarında Temizlik Ürünleri reyonu içerisinde Bulaşık Yıkama Ürünleri arasında bulabileceğiniz Cif Sunlight Bulaşık Deterjanı Sarı Limon 760 g ürünü, mutfağınızda her zaman ihtiyaç duyduğunuz el yıkama deterjanı için farklı ve özel bir içerik sağlıyor. Yüksek kalite ile üretilmiş temizleyici etkisi sayesinde iki kat daha hızlı yıkama imkanı oluşturan bu ürün, bulaşıklardaki tüm lekelerin sökülüp atılması için etkili bir temizlik oluşturuyor. Hijyenik şekilde güvenli olarak kullanabileceğiniz bu ürünün sadece küçük bir miktarıyla etkili temizlik sağlayabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız