Cin Biber 100 g Adet #30098694 | CarrefourSA

Cin Biber 100 g Adet

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
89,90 TL

"
Cin Biber 100 g

Cin Biber’in en lezzetli ve taze hali CarrefourSA’da sizi bekliyor. 

Birçok farklı kullanım alanının bulunduğu cin biber ile turşu ya da kahvaltılık ezme yapabilirsiniz. Yemeklerin yanında garnitür olarak da tercih edilen aynı zamanda bir salata malzemesi olan bu biber; döner, kebap, çiğ köfte, tantuni, Arnavut Ciğeri gibi lezzetlerin yanına çok yakışacaktır. 

Cin biberi özellikle çiğ olarak tüketmek içerdiği C vitamini ve antioksidan özelliklerinden maksimum olarak faydalanmanızı sağlar. Bunun için kahvaltılarda ve yemeklerde salata olarak üzerine limon sıkarak tüketebilirsiniz. Ayrıca cin biber, bol miktarda beta karotenin yanı sıra A provitamini, B1, B2, E, P ve K vitaminlerini de içerir. Yoğun lifli yapısı sayesinde bağırsakları çalıştırıp hazmı da kolaylaştırır. Ezme yapmak isterseniz ise kırmızı kapya biber, domates, sarımsak, maydanoz, nane, sirke ve zeytinyağı gibi malzemelerle bir arada kullanıp hafif acı bir sos elde edebilirsiniz. Bu sosu, makarnalarda, yemeklerde salça gibi ve hatta kahvaltılık olarak da olarak tüketebilirsiniz.

CarrefourSA’dan cin biberinin en tazesini ve lezzetlisini gönül rahatlığıyla salata malzemeleri reyonundan temin edebilirsiniz. Ürünü online olarak sepetinize ekleyerek kolayca satın alabilir, kapınıza kadar özenle teslim edilmesini sağlayabilirsiniz.
Ürün kodu: 78106
"

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız