Clear Women Kepeğe Karşı Etkili Şampuan Komple Bakım Vitamin Kompleksi 485 ml #30369964 | CarrefourSA
Marka: CLEAR

Clear Women Kepeğe Karşı Etkili Şampuan Komple Bakım Vitamin Kompleksi 485 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

Clear Kadın Kepeğe Karşı Etkili Şampuan Komple Bakım Vitamin Kompleksi 485 ML

Clear Kadın Kepeğe Karşı Etkili Şampuan Komple Bakım Vitamin Kompleksi Nasıl Kullanılır?

Saç derinize ve saç tellerinize yapan bakım temizleyici şampuan, her duşta tazelik ve yenilenme sunar. Clear Besleyici Şampuan Kepeğe Karşı Etkili Komple Bakım'ı ıslak saça ve saç derisine masaj yaparak inceleme ve köpürtün. Ardından bol su ile iyice inceler. Canlı, iyi beslenmiş ve kusursuz gözüken saçlara sahip olmak için her gün düzenli olarak Clear Besleyici Şampuan Kepeğe Karşı Etkili Komple Bakım'ı kullanın.

Clear Kadın Kepeğe Karşı Etkili Şampuan Komple Bakım Vitamin Kompleksi Hangi Saç Tipleri İçin Uygundur?

Clear uzmanlığından yeni tarama yapmayan* şampuan, saç derinizin koruyucu bariyerini korur. 3ZeroTech teknolojisi saçı kepek, kepeğe bağlı yağ ve kepeğe bağlı sürtünmeden arındırır. Kurumuş saç derisinin su kaybını karşılar, saçın vitamin eksiğini giderir ve bio-güçlendirici formülüyle saçlarınızı arındırarak kökten uca bakım sağlar. Düzenli kullanımda tekrar eden kepek ortadan kaldırır ve 48 saate kadar ferahlık sağlar. Clear tarafından özel olarak eğilimli Yumuşak saçlar için şampuan sayesinde siz de saçlarınız göz alıcı parlaklığa kavuşabilir.

Clear Kadın Kepeğe Karşı Etkili Şampuan Komple Bakım Vitamin Kompleksi Bileşenleri Nelerdir?

Berrak kepek giderici şampuan, etkili içerik sayesinde saç derisinin koruyucu bariyerini korur. Bio-güçlendirici formülü sayesinde saç ve cilt bakımını bir arada sunar. Kuru ihtiyaçları neme doyurarak kepekten arındıran Clear Komple Bakım, niasinamid ve amino asitler ile saç derilerinin doğal savunma yeteneklerini harekete geçirir. Yeni sıvı jel formülü, tüketiminizdeki proteini yeniler ve saç derisini besler. Besletici tohum yağı içeriği ise saç derisini canlandırıyor ve yeniler. İçeriğinde bulunan sıcak kehribar, vanilya, elma, kış üzümü, ahududu ve nadide sandal ağacı ile bezenmiş büyüleyici ruhu büyük beğeni toplar. Berrak ferahlık veren şampuan, saçlarınızın daha sağlam ve canlı görünmesini sağlar.  

içindekiler

Su, Sodyum Lauret Sülfat, Kocamidopropil Betain, Sodyum Klorür, Dimetikonol, Dimetikon, Parfüm, Pirokton Olamin, Fenoksietanol, Karbomer, Sodyum Salisilat, Sitrik Asit, Guar Hidroksipropiltrimonium Klorür, Sodyum Hidroksit, Mika, TEA-Dodesilbenzensülfonat, Gliserin, TEA-Sülfat, Sodyum Benzoat, Poloksamer 407, Laureth-23, Helianthus Annuus (Ayçiçeği) Tohum Yağı, Laureth-4, Glisin, Niasinamid, PEG-4, Ksantan Sakızı, PPG-9, Askorbik Asit, Tokoferil Asetat, Pantenol, Biyotin, Alfa-İzometil İyonon, Benzil Alkol, Benzil Salisilat, Kumarin, Heksil Sinnamal, Limonen, Linalool, Cl 77891.

Ürün Açıklaması

Kepek, yaygın bir saç deri sorunudur. Hava kirliliği, stres ya da bazı cilt hastalıkları, saçların kepeklenmesine neden olur. Clear Besleyici Şampuan Kepeğe Karşı Etkili Komple Bakım, sıvı yeni jel formülü ile üretilen besler ve saç derisinin doğal koruyucu katmanını etkinleştirmeye yardımcı olur. Amino asitlerle güçlendirilmiş formülü, saç derisine ihtiyacı olan besin maddelerinin ulaşmasını sağlar. Böylece saçlarınız yumuşak, parlak ve mükemmel bir görünüme kavuşur. Clear Komple Bakım Kadın Şampuan, saç derinizi gözleme besler ve sağlıklı görünen kusursuz saçlara sahip olmanızı sağlar. Bio-güçlendirici teknolojiye sahip Clear Komple Bakım Kepek Önleyici Şampuan, saçın doğal protein yapısını korur ve saç tellerine bakım yapar.
•Özel olarak geliştirilmiş Clear Komple Bakım Besleyici Şampuan hem tekrarlanan kepek odaları dış hem de kepeğe bağlı kaşıntı sorununu ortadan kaldırmaya yardımcı olur.
•Saçın doğal güzelliğini ve isteklerini ortaya çıkararak saçınızın ipeksi bir yumuşaklık ve göz alıcının ışıltısını saçar.
•Saçı arındırır, canlandırır, bakım yapar; 48 saate kadar yağsız* saç derisi rahatlığı sunar.
•Cilt ve saç derisi bakımını birleştiren bio-güçlendirici formülü, kökten uca bakım sağlar.
•Kepek evlerinin önüne geçmek, büyüleyici ruhu ile de banyo keyfinizi ikiye katlamak.
•Clear besleyici şampuan, saç derisini yumuşatarak besleyerek saçın nem kaybını karşılar.

*Düzenli kullanımda gözle görünür kepeği, kepeğe bağlı kaşıntıyı ve yağlanmayı koruyan yardımcı olur.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız