Cricket Elektronik Bl 2'li Çakmak #30007229 | CarrefourSA
Marka: CRICKET

Cricket Elektronik Bl 2'li Çakmak

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
24,30 TL

12,15 TL / Adet

Crıcket 2li Elektronık Çakmak

Temizlik reyonu içerisinde, Ateş Yakma ve Metal Parlatıcı reyonu içerisinde yer alan ürünler günlük olarak kullanım uygun ve hayatımızı kolaylaştıran ürünler arasında yer almaktadır. Bu ürünler dilediğiniz her alanda kullanıma uygun oluşları ile bilinir. Kampta, evde, dışarıda vb. alanlarda size kolaylık sunar. Teknolojinin gelişmesi ile bu ürünlerde de yenileşme görülmüş günümüzde daha zararsız ve çevre dostu ürünler tasarlanmıştır. Bu ürünlerden biri de Crıcket 2li Elektronık Çakmak olmuştur. Çevre dostu olan bu çakmak, yağmurda veya rüzgârda dahi sizi yarı yolda bırakmayarak çakmak ihtiyacınızı sorunsuz bir şekilde karşılamaktadır. Kolay bir şekilde şarj edilebilen bu ürün %100 güvenilir şekilde çalışmaktadır. CarrefourSA reyonlarında bu ürüne kolay bir şekilde ulaşım sağlayabilir ve güvenilir yöntemler ile alabilirsiniz.

Crıcket 2li Elektronık Çakmak paketi içerisinde iki adet çakmak bulunmaktadır. Rahatlıkla istediğiniz her yere taşınır ve hafiftir. Yoğun ısı kullanır ve alevsizdir. Ürün ateş yakıcılar arasında reyondaki yerini almaktadır. Ürünü tek tık ile sepetinize ekleyebilir ve alışverişinizi dilediğiniz ödeme yöntemi ile sonlandırabilirsiniz. Kapıda kredi kartı ve nakit ödeme yapabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız