Dalin Konsantre Yumuşatıcı Düş Bahcesi 1200 Ml #30050842 | CarrefourSA
Marka: DALIN

Dalin Konsantre Yumuşatıcı Düş Bahcesi 1200 Ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

 

En kıymetli varlıklarımız olan bebeklerimizin sağlığı, huzuru ve konforu hepimiz için çok önemlidir. Bunun için onların yediği, içtiği ve hatta temas ettiği ve giydiği her şey çok önemlidir. Onların hassas ciltlerine zarar gelmemesi ve tahriş etmemesi için doğdukları günden itibaren tenlerine temas eden her türlü tekstil ürününün ciltlerine en uygun hassasiyet ve yumuşaklıkta olması gerekmektedir. Bunun için en doğru ürün elbette, Dalin konsantre yumuşatıcı duş bahçesi 1500 ml ürünüdür.

Dalin konsantre yumuşatıcı duş bahçesi 1500 ml ürünü özel olarak tasarlanan formülü sayesinde bebeklerin pamuksu ve hassas cildini koruyan ve mis gibi kokusu ile ferahlatan bir yumuşaklık katmak için hazırlandı. Sadece bir ölçek kullanmanız yeterli. Antialerjik, yumuşacık ve haftalar boyunca kokusunu saklayabilen çamaşırlara sahip olmanız çok kolay. Bebeklerinizin huzur dolu büyümesi için tercih edebileceğiniz bir yumuşatıcıdır.

CarrefurSA mağazalarında Dalin ürünlerine kolaylıkla ulaşarak en uygun fiyatlar ile sahip olmanız mümkün.

CarrefurSA mağazaları bebek dünyası bölümünde bulunan bebek çamaşırları deterjanları reyonunda bulabileceğiniz Dalin markalı bahar kokulu konsantre yumuşatıcıya ulaşabilir ve en uygun fiyatlar ile rahatlıkla sahip olabilirsiniz.

 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız