Depend Emici Külot Büyük Boy Kadın 9'lu #30028915 | CarrefourSA
Marka: DEPEND

Depend Emici Külot Büyük Boy Kadın 9'lu

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Son 14 adet
166,50 TL 133,20 TL

14,80 TL / Adet

CarrefourSA Kart İle
adet
Depend Emici Külot Kadın Büyük 9

Kişisel bakım reyonu içerisinde pek çok markanın, birbirinden farklı ürünlerini bulundurarak kişisel bakımınızı sağlamanız için sizlere hem ideal ürünleri hem de alternatifleri sunmaktadır. Bu reyon içerisinde yer alan ürünler alanında profesyonel olan markalar tarafından formüle edilir ve hijyenik şartlar altında üretilir. Bu ürünler arasında yerini alan Depend Emici Külot Kadın Büyük 9 sağlık ürünleri arasında önemli bir yere sahiptir. Kadınlar için özel olarak tasarlan bu emici külot istediğiniz yüksek performansı sizlere sunacaktır. Büyük boy olan bu ürün, 97-130 cm boyutundadır. Bu nedenle kilo bakımından yüksek kiloya sahip kadınlar için idealdir. Depend markasının büyük bedenler için üretmiş olduğu bu ürün kalitesi ve hijyenik ambalajı ile sizlere CarrefourSA reyonlarında sunulmaktadır.

Yüksek emiş gücüne sahip, el değmeden üretimi sağlanan Depend Emici Külot Kadın Büyük 9 adet külotu içerisinde bulundurur. İç çamaşırı gibi duran formu sayesinde gün boyu sizi rahatsız etmeyecek ve tam koruma sağlayacaktır. Ürünü tek tık ile sağlık ürünleri arasından, hasta bezler kategorisinde bulabilir ve sepetinize ekleyebilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız