Dimes %100 Elma & Şeftali Suyu 1 Litre #30096134 | CarrefourSA
Marka: DİMES

Dimes %100 Elma & Şeftali Suyu 1 Litre

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
45,00 TL

adet
Dimes Elma-Şeftali %100 1 Lt

Hazır içecekler arasında rahatlıkla tüketilebilecek ve sahip olduğu lezzetle ferahlık sağlayacak bir içecek arayan kişiler için meyve suları ilk sırada tercih edilen içeceklerden oluyor. Meyve suyu denince akla gelen ilk markalardan biri olan dimes elma-şeftali %100 1 lt ürünü ile benzersiz bir lezzeti sizlere sunuyor. Hem şeftali hem de elma tanelerini ayrı ayrı paketlenmiş kutuları ile birlikte hali hazırda satmakta olan marka ikisini birleştirdiği özel lezzetiyle de öne çıkıyor. Dimes Elma Şeftali meyve sularını CarrefourSA reyonlarından kolaylıkla satın alabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarında içecekler bölümünde meyve sularının arasında kolaylıkla bulunabilen dimes elma-şeftali %100 1 lt ürünü elma ve şeftalinin birleştiğinde yarattığı leziz tattan yararlanarak sizlere sunuluyor. Şeftali tadının yoğunluğu üzerinde daha dengeleyici bir şekilde etki yaparak tadı destekleyen haliyle tüketime hazır olan ürün rahatlıkla tüketilebilen bir meyve suyu olmasıyla da dikkat çekiyor. 4 mevsim boyunca şeftali suyu lezzetini en doğal haliyle olmanızı sağlayacak olan ürün yüzde 100 meyve suyu içeriği ile Premium adıyla sunuluyor. Ürünü sepetinize ekleyerek satın alabilirsiniz.


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız